IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Избрано
08:01 | 24 февруари 2018
Обновен: 06:08 | 24 март 2024

Облачно ще е по Черноморието днес

Привечер в Северна България ще започнат превалявания от мокър сняг

По материала работи: Юлиян Атанасов
снимка: Ели Маринова

Днес по Черноморието ще бъде предимно облачно, през деня почти без валежи. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 4° и 7°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

 

Привечер в Северна България ще започнат превалявания от мокър сняг, които през нощта срещу неделя ще обхванат по-голямата част от страната, по Черноморието и в Горнотракийската низина ще са от дъжд. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в крайните югозападни райони – до 10°-11°. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още ще се понижи.

 

Над планините ще бъде облачно, по върховете и мъгливо. На места ще прехвърча сняг. Вятърът ще е слаб от север-северозапад, по високите части – от запад и вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра – около минус 3°.

 

Четете още: „Медиите като четвърта власт“ във Варна

Коментари

Новини Варна