IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избрано
08:00 | 18 юни 2018
Обновен: 03:38 | 17 април 2024

ОбС – Варна, днес се събира на извънредна сесия

Случващото се в местния парламент може да проследите на живо в ефира на тв „Черно море“ и онлайн (в реално време) на www.chernomore.bg

По материала работи: Борис Проданов
ОбС – Варна, днес се събира на извънредна сесия

Общинският съвет във Варна се събира днес на извънредно заседание. На 31-вата сесия съветниците ще разгледат решението за одобряване на пазарна оценка на поименни акции и сключване на договор за замяна за прехвърляне между община Варна, „Инжстрой холдинг“ АД и „Стили Роуд“ ЕООД на собствеността върху акции от капитала на „Спортен комплекс Спартак“ АД и „Стадион Спартак“ АД.

 

След замяната Община Варна официално ще придобие стадион „Спартак“, игрищата, тенис кортовете и прилежащия паркинг. Другите акционери ще получат останалите недвижими имоти от капитала на стария спортен комплекс. 

 

Втората точка от дневния ред е упълномощаване на представителя на община Варна в Общото събрание на „Варна Ефкон“ ООД (фирмата, изградила системата за видеонаблюдение) за водене на преговори за закупуване на дружествените дялове на капитала на „Варна Ефкон“ ООД, собственост на „Ефкон АГ“ (Австрия), по номинална стойност.

 

Началото е днес от 10 ч. в зала „Пленарна“. Случващото се в местния парламент може да проследите на живо днес в ефира на тв „Черно море“ и онлайн (в реално време) на сайта www.chernomore.bg.

 

Прочетете още: Отново десетки ухапани от кърлежи във Варна

Коментари

Новини Варна