IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
08:46 | 12 август 2018
Обновен: 23:59 | 28 март 2024

Идеално за плаж: Температурата на морската вода е 27 градуса

И в началото на следващата седмица времето ще се задържи слънчево и топло

По материала работи: Борис Проданов
Идеално за плаж: Температурата на морската вода е 27 градуса

През деня ще бъде предимно слънчево. От запад на изток ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури между 27 и 32 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от средното за август - бавно ще се понижава, пише БТА, цитирана от Dnes.bg..

 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток.

 

Максимални температури на въздуха: 27-28 градуса. Температурата на морската вода е 27 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

 

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 20 градуса, на 2000 метра - около 12 градуса.

 

В понеделник и вторник се очаква бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, с източна компонента. Започва повишение на температурите и максималните във вторник ще са между 30 и 35 градуса, малко по-ниски по Черноморието.

 

Коментари

Новини Варна