IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Избрано
08:27 | 17 ноември 2018
Обновен: 20:56 | 18 април 2024

Улица "Прилеп" ще е затворена за коли в почивните дни заради ремонт

Няколко автобуса ще бъдат със сменен маршрут

По материала работи: Слав Велев
Улица "Прилеп" ще е затворена за коли в почивните дни заради ремонт

Ограничават движението на автомобили по улица "Прилеп" във Варна днес и утре..

 

Във връзка с дейности по подмяна на канализация на ул. „Прилеп“ от 6 часа на 17 ноември (събота) до 5 часа на 19 ноември (понеделник), улицата ще бъде затворена за движение на автомобили. От „Градски транспорт“  съобщават, че автобусни линии 10, 12 и 23 от ЖП Гара, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, ще се движат по бул. „Цар Освободител“, на кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените си маршрути. Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и „Победа“. Промените се въвеждат двупосочно за посочения период.

 

От „Градски транспорт“  информират още, че във връзка с  проекта "Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. "Народни будители"- в участъка от ул. "Мара Тасева" до ул. "Нарва" и от бул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Мара Тасева", както и корекция на битов тласкател, с цел безопасност, считано от 19.11.2018 г. спирка „Любен Каравелов“ няма да се обслужва двупосочно за времето на ремонтните дейности.

 

Коментари

Новини Варна