IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Избрано
11:12 | 16 февруари 2019
Обновен: 18:11 | 21 март 2024

Кулинарен благотворителен базар организират в помощ на Тони

Цената на едно парче или опаковани дребни сладки, бонбони ще е символична - 3лв.

По материала работи: Пламен Янков
Кулинарен благотворителен базар организират в помощ на Тони

Кулинарен благотворителен базар в помощ на Тони организират във Варна. Събитието се провежда днес, 16 февруари, и утре от 11:00 до 18:00 часа в Социалната чайна на ул. "Преслав" 53, с подкрепата на Медийна група "Черно море".

 

Ако обичате да готвите с усмивка и искате да сте част от инициативата се включете с вашия специалитет.  Ако пък обичате да похапвате с удоволствие, сте добре дошли да опитате от апетитните вкусотии, които ще се предлагат по време на базара.

 

Цената на едно парче или опаковани дребни сладки, бонбони ще е символична - 3лв.


Средствата от продажбата на всички сладки и солени изкушения ще бъдат дарени за операцията на Антоанета Асенова. Цялата информация за кампанията по набирането на средства за Антоанета Асенова можете да намерите тук: https://www.facebook.com/pomogninatoni/?epa=SEARCH_BOX 

 

Твоето слънчево настроение и участие в нашия базар ще помогнат да сътворим още едно Добро!

 

За участие се обадете на 0895477742 - Надя, 0877733370- Вени и 0876660308- Искра

 

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

BIC: CECBBGSF

АНТОАНЕТА РУМЕНОВА АСЕНОВА

Сметка в EUR:BG28CECB979044H0529500

Банка ЦКБ   

paypal:ton4ita777@gmail.com 

 

 

Ето какво е написала Тони в страницата си във фейсбук:

 

Казвам се Антоанета Асенова на 41 год. от гр. Варна. Преди 4 г. ми бе поставена диагноза Хроничен нефритен синдром при полулунен гломерулонефрит в хода на микроскопски полиангиит и хронична бъбречна недостатъчност. От провежданите през това време различни терапии и диети заболяването ми не успя да излезе в ремисия, а напротив прогресира с доста бързи темпове, като се проявиха и други странични заболявания – високо кръвно, болки в костите и др. Не знам в кой момент бъбреците ми ще спрат да работят.
 
Пред мен стоят две възможности – животоподдържаща диализа до края на живота ми на всеки 3 дни по 4 часа прикована към диализатора, съпроводено от много болка и увреждане на всички органи, спазване на строга диета и любимите ми хора да посветят дните си на постоянни грижи за мен, вместо тези наши дни да бъдат изпълнени с радост и щастливи емоции или да се подложа на трансплантация на бъбрек и шанс за един нормален живот и да бъда активна част от моето семейство, да отгледам аз детето си, а не то мен, да продължа да следвам мечтите си и да бъда полезна на себе си и всички около мен. Обърнах се за помощ към турски болници за трансплантация и получих оферта от Медикъл парк на стойност 23 000 евро.
 
Моята майчица е готова да ми стане донор ако имаме съвместимост, ако ли не ще се подложим на кръстосана трансплантация. …Нормално е да се страхувам...кой от нас не се страхува от смъртта?! Нормално е да плача често...кой от нас не би плакал при постоянна болка, ограничения и чести посещения в болничната стая... Обръщам се към всички хора, които са готови да застанат до мен в битката за моя живот! 
 
Тони
 
 
Още по темата 

Коментари

Новини Варна