IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Избрано
08:30 | 14 август 2019
Обновен: 19:49 | 23 април 2024

АПИ: Продажбата на е-винетки ще бъде затруднена днес

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време на планираните актуализации от АПИ препоръчват на водачите да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно

По материала работи: Пламен Янков
АПИ: Продажбата на е-винетки ще бъде затруднена днес

От 16 до 18 часа на 14 август 2019 г. са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние. Възможно е да възникнат прекъсвания, които да затруднят продажбата на електронни винетки, съобщиха от пресцентъра на пътната агенция.
 

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време на планираните актуализации от АПИ препоръчват на водачите да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно.


Предвижданото внедряване на софтуерните актуализации е част от подготовката за въвеждане в експлоатация на тол системата.

Коментари

Новини Варна