IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новина на деня
07:18 | 13 януари 2020
Обновен: 16:46 | 20 април 2024

Взрив разтърси блок във "Владиславово" (ВИДЕО И СНИМКИ)

Инцидентът е станал към 4.20 часа сутринта

По материала работи: Слав Велев
Взрив разтърси блок във "Владиславово" (ВИДЕО И СНИМКИ)

Силен врив разтърси блок и предизвика пожар в квартал "Владиславово" тази сутрин. Инцидентът е станал към 4.20 часа сутринта. Външната стена на апартамент на четвъртия етаж в блок 302 е избита. 

Една жена е загинала при мощната експлозия. Тя е живеела в съседния на взривения апартамент. 

 

11 души  - 4 деца и 7 възрастни, са откарани в болница с обгазаване, но няма опасност за живота им, съобщи кметът на Варна Иван Портних. 

 

Лична драма е вероятната причина за взрива във "Владиславово" (ИЗПОВЕД) |

 

"Силата на взрива е сериозна и със сериозни материални щети. 7 възрастни и 4 деца бяха изведени от сградата, защото имаше и голям пожар.  Всички изведени 11 човека са в болнични заведения. Една жена е с висока степен на обгазяване, но без опасност за живота", заяви кметът на Варна Иван Портних.

 

По думите му най-вероятно не става дума за взрив от газова бутилка. Пожарът е овладян и загасен, има много силна задименост, уточни Портних.

 

Изясняват се причините, довели до експлозията. Не е изключена версията в апартамента да са съхранявани взривни вещества. 

 

 

 

 

 

 

Очаквайте подробности!

Снимки: ПЛАМЕН ГУТИНОВ

Черно море

 

Коментари

Новини Варна