IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
17:52 | 20 ноември 2014
Обновен: 15:42 | 13 април 2024

Приятелката на Майкъл Фелпс преди е била... мъж!

Тайлър Лиан Чандлър е родена като момче под името Дейвид Рой Фитч

По материала работи: Борис Проданов
Приятелката на Майкъл Фелпс преди е била... мъж!

Приятелката на най-титулувания спортист в историята на олимпийските игри Майкъл Фелпс се оказа бивш мъж. Тайлър Лиан Чандлър, която се среща с плувеца от август, използва фейсбук, за да признае публично, че е била родена като момче под името Дейвид Рой Фитч.


"По времето, когато вече можех да ходя и да говоря, за мен стана ясно, че съм момиче и се обличах като такова. В ранните ми тийнейджърски години бях медицински диагностицирана и се подложих на терапия за блокиране на тестостерона и подсилване на естрогена. Моят акт за раждане беше променен заедно с името, когато бях тийнейджър", сподели тя в социалната мрежа.


Впоследствие интерсексуалната Тайлър претърпяла и операция за отстраняване на мъжките полови органи, която я превърнала в 100-процентова жена. 41-годишната блондинка, която е имала връзки и с други известни мъже, разказа пред сайта Radar Online, че се е родила с мъжки гениталии, без тестиси, но в същото време имала матка, но без яйчници. Наскоро Тайлър Лиан Чандлър разказала на Фелпс за миналото си и сега се тревожи, че ще го загуби.


"Най-вероятно ще се разделим, защото той е марка и неговият екип иска да го защити. Нашата връзка не го представя в най-добрата светлина. Фелпс обаче е първият човек, с когото някога съм била интимна. С него се чувствам комфортно и истинска жена", споделя още Тайлър, която се запознава с плувеца в сайта “Тиндер” по-рано през годината. Двамата правили секс още на първата си среща, която била по време на мач от NFL.


Както е известно, през октомври Майкъл Фелпс влезе в клиника за алкохолици, след като бе хванат от полицията на щата Мериленд да кара пиян своя рейнджроувър с два пъти над разрешената скорост - 135 км/час при разрешени 72 км/час. Освен това той бе дисквалифициран за 6 месеца от федерацията по плуване на САЩ, заради което ще пропусне световното първенство през 2015 г. в руския град Казан.

Коментари

Новини Варна