IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
11:41 | 19 декември 2014
Обновен: 04:17 | 23 март 2024

Въвеждат иновативен метод за изучаване на английски език

По материала работи: Златина Добрева
Въвеждат иновативен метод за изучаване на английски език

За Коледа във Варна отваря врати британското езиково училище Express English Language Training. За първи път в България се прилага иновативен метод за изучаване на английски език. Всички уроци са изцяло интерактивни. Класните стаи са оборудвани със съвременни мултимедийни техники. Осигурени са всички необходими материали, както и достъп до огромна on line учебна база данни. Преподавателите са изключително и само британци. Академичният подход акцентира върху изграждането на увереност при използването на езика в реални ситуации. Иновативните ни програми и интерактивни упражнения в малки групи водят до бързи и качествени резултати. Предлагат се програми за всички възрастови групи. Ето и най-интересното:
Интензивни курсове от 20 часа на седмица, които започват всеки втори понеделник. Разработени са специално за всички активно работещи професионалисти, които ценят времето си и търсят не само бързи, но и качествени резултати.
Бизнес английски, фокусиран върху комуникацията на английски език във формална или неформална бизнес обстановка.
Интегрирани езикови умения, където се използват широка гама от специализирани ресурси с цел изграждане на увереност при споделяне на мнението и идеите си с англоговорещи събеседници.
За най-малките за първи път в България са разработени специално курсовете Film & Media Studies, където се използват медиите и филмите, като изключително силен инструмент в преподаването. С помощта на съвременни интерактивни учебни материали и техники децата се стимулират да развият собственото си мислене на английски език.
Подарете на Вас или на Вашето дете успех през Новата година!
Ранни записвания и безплатен тест за определяне на нивото от 3 до 10 януари: 052  949 155; 0877 351557; varna@expressenglish.net; www.varna.expressenglish.net.

 

Коментари

Новини Варна