IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
08:38 | 27 януари 2015
Обновен: 12:43 | 21 април 2024

5 типа жени, които отблъскват мъжете

Господата силно недолюбват „Принцесата“

По материала работи: Златина Добрева
5 типа жени, които отблъскват мъжете

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света, може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.
Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.
Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.
Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи, посочва tialoto.bg. Ето кои са те:

1. Властната
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като хамелеон. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

3. Жената, която обича да дружи с мъже
Има един тип жени, които обожават да са в мъжка компания и обикновено дружат основно с мъже. Постепенно тези момичета губят своята женственост, в желанието си да са равни на приятелите си, да коментират спорт с тях, да пият бира с тях и да се смеят на мъжките им шеги. Някои мъже започват да се дразнят, когато приятелката им се държи по този начин. Други мъже пък не могат да разберат интереса на жената към този тип компания и не го намират за особено привлекателно.

4. „Принцесата“
Става въпрос за разглезените момичета, които имат супер високи изисквания, обичат лукса, цветята и диамантите и като цяло винаги имат огромен списък с желания, които любимият им трябва да изпълни. Малко са мъжете, които могат и успяват да се справят с такава жена. „Принцесата“ обикновено е повърхностна и меркантилна и това в даден момент започва да отблъсква и най-влюбения мъж.

5. Обсебващата
Този тип жени влизат в живота на мъжа с гръм и трясък, но скоро така го обсебват, че той губи всякаква независимост. По-умните мъже успяват да се опомнят навреме и се отскубват от хватката на обсебващата си половинка, преди да се е стигнало до брак. Тези които не успеят, се чувстват перманентно притиснати, задушавани и контролирани.

Коментари

Новини Варна