IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
14:44 | 30 март 2015
Обновен: 08:38 | 20 април 2024

Кръшкачите обичали жълтия цвят

Червено носели влюбчивите натури

По материала работи: Деян Михайлов
Кръшкачите обичали жълтия цвят

Сив цвят

Той е предпочитан от жените, които не са много уверени в себе си и своите чарове. Те не хранят никакви илюзии по повод появата на рицаря на бял кон. Мъжа, изпречил се на пътя им, приемат с всичките му недостатъци.

В леглото поведението на тези дами не се отличава с разнообразие, но те се отнасят положително към хрумките на партньора си. Изневярата на мъжа възприемат като неизбежно зло, с което се сблъсква почти всяка жена.

Жълт цвят

Избират го онези, които не могат да останат дълго в лошо настроение. Те не се отличават с постоянство. За тях изневярата е нещо напълно естествено, но и от партньора си не очакват вярност. В постелята тези дами са доста изобретателни, еднообразието ги уморява.

Розов цвят

Предпочитат го жените, чието настроение често е меланхолично. Те са склонни към самокритика и недоволство от себе си. Непрекъснато анализират и своите постъпки, и действията на партньора си. Нерядко са безпомощни и наивни. За мъжа не е трудно да спечели благоразположението на такава жена.

Любителките на розовите халати предпочитат традиционния секс без експерименти и разнообразие.

Кафяв цвят

На неговите фенки не им пука много-много как изглеждат. Те имат властен характер и буквално мачкат всички в семейството, включително партньора си. В секса не се стремят към разнообразие, предпочитайки традиционните отношения. Всякакви опити на мъжа да внесе нещо ново, се натъкват на непреодолима стена. Колкото и да е странно обаче, намират се представители на силния пол, желаещи да се окажат под чехъла на тези дами.

Виолетов цвят

Виолетов халат не може да се срещне често. Неговите собственички са уравновесени, избухливи, капризни и нелогични. Според тях всички мъже са врагове. Ако такава дама обаче обикне някого, това ще се превърне в капан за избраника й - тя ще го смята за своя собственост. Тази особа е способна да прави сцени на ревност, скандали, да съсипва служебната репутация на партньора си.

Черен цвят

Черен халат си купуват жени, които са много капризни в избора на спътник в живота. Те имат висока самооценка и обикновено това отговаря на действителността. Те се нуждаят от мъж, който да ги превъзхожда по ум и да им импонира по дух.

Освен това тези дами са невероятно гнусливи и дълго мислят, преди да пристъпят към по-близки отношения. Мъжът никога не успява да се отпусне напълно с тях. В леглото те предпочитат традиционните отношения..

Бежов цвят

Неговите любителки се отличават с уравновесен и спокоен характер. Те не допускат спонтанни постъпки, всяка тяхна крачка е предварително обмислена и планирана. Към мъжете се отнасят предпазливо, възприемат ги като нарушители на душевното им спокойствие, източник на безпокойства и клопки. Ето защо именно сред тях най-често се срещат стари моми.

Оранжев цвят

Халат в оранжево предпочитат да носят жените, които обичат всичко оригинално и необикновено. Те обожават разнообразието, затова често експериментират както с моделите на дрехите, така и с външността си.

Тези дами имат нужда от мъж, който би преобърнал целия им живот, мъж, който да е съвсем необикновен. Но какъв точно, те не знаят. Оттук идва нетрайността на техните отношения с представителите на противоположния пол. В леглото тези жени се отличават с ненаситен темперамент и непрекъснато търсят нови пози и усещания.

Син цвят

Такъв халат избират дами, които не полагат много грижи за външността си. Ако в живота им се появи мъж, те предпочитат всяка инициатива да тръгва от него. Към фантазиите на партньора си в леглото се отнасят с търпимост. Тези дами са пасивни, злите езици дори ги наричат мързеливи.

Зелен цвят

В зелени халати се кипрят жените, които се чувстват независими от мъжете и абсолютно самостоятелни. Тя смятат, че мъжете са същества второстепенни, затова общуването с тях трябва да се свежда до минимум. Такива дами предпочитат само традиционен секс и не допускат да им влияят никакви фантазии на партньора.

Жените, които по някакви причини не могат да установят добри отношения с мъжете, също нерядко предпочитат зелено. Именно затова този цвят много често се среща при самотните майки и разведените дами.

Червен цвят

Той е предпочитан от влюбчивите и темпераментни представителки на прекрасния пол. Те са страстни и горещи, не прощават изневярата, макар че и сами нерядко са готови да сложат рога на избраника си. Тези дами са готови дори да отнемат любимия мъж на приятелката си. За тях партньорът е по-скоро способ за удовлетворяване на сексуалните потребности и амбиции, отколкото спътник в живота.

Такъв характер и темперамент, особено в леглото, където дамата проявява чудеса от изобретателност, на първо време, естествено, ласкаят мъжа. С времето обаче партньорът започва да се отегчава, защото не всеки може да издържи дълго урагана от чувства.

Коментари

Новини Варна