IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
11:31 | 1 април 2015
Обновен: 10:16 | 23 април 2024

Принц Хари идва за Великден във Варна

Харесал си момиче от „Кайсиева градина“

По материала работи: Деян Михайлов
Принц Хари идва за Великден във Варна

Британският принц Хари планира да посети известен курорт край Варна за Великден. Това съобщиха от пресцентъра на Бъкингамския дворец.

Искам да си боядисам яйцата някъде на спокойствие, Черноморието много ми допадна, и тъй като няма много руски туристи, ще си прекарам супер, казва Хари. Той добавя, че баба му Елизабет е дала от преждата си, за да може Хари да украси яйцата подобаващо и по стар български обичай.

Според запознати обаче, истинската причина за визитата на принц Хари е, че си е харесал местно момиче. То било преди години на бригада в Англия и докато беряло ягоди, край него минал Хари, който се влюбил от пръв поглед.

Момичето побягнало притеснено от Хари. Оттогава той не можел да спи спокойно, защото бил страшно влюбен. Възложил на тайните служби на Великобритания да установят каква е тази жена. След продължителни разследвания станало ясно, че красавицата е варненка от „Кайсиева градина“.

Според мълвата, младата варненка и Хари ще боядисват яйца в хотелската си стая, ще се забавляват и празнуват.

 

Коментари

Новини Варна