IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:38 | 9 април 2015
Обновен: 09:56 | 28 март 2024

Виктория Миткова получи награда за тв мениджмънт

Изпълнителният директор на Медийна група "България он ер" е отличена за цялостна дейност в сектор медии

По материала работи: Златина Добрева
Виктория Миткова получи награда за тв мениджмънт

Изпълнителният директор на Медийна група "България он ер" бе отличена за цялостна дейност в сектор медии и насърчаване на позициите на жените в бизнеса и обществото.
Годишните награди на списание "Бизнес лейди" бяха връчени за четвърти път на изявени мениджъри в секторите банково и застрахователно дело, образование, медицина, медии и др.
Наградите са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.
"Виктория Миткова е мениджър с визия и подкрепя добрите инициативи и отговорните компании. Застава и зад редица благотворителни кампаниии и се ангажира с обществено значими каузи", обосноваха решението си организаторите на церемонията, цитирани от днес.бг.
Виктория Миткова е изпълнителен директор на Медийна група "България он ер". Тя ръководи една от най-бързо развиващите се медийни групи в страната. "България он ер" работи в тясно сътрудничество със световния медиен гигант "Блумбърг ТВ".
"За своите над 15 години в медиите Виктория Миткова успя да изгради успешен модел за национална бизнес телевизия, радио верига, списания с над 1 милион читателска аудитория годишно и интернет сайтове, които обхващат теми от всички сфери на живота ни", допълват организаторите на церемонията.
"Нашата аудитория са активните хора, мениджърите, собствениците на малък и среден бизнес, служителите в компании, данъкоплатците, клиентите, експертите на фондовия пазар, студентите по икономика и бизнес администрация, с две думи – хората, които държат съдбата си в своите ръце и добавят стойност за развитието на България", казва Виктория Миткова и допълва, че многобройните награди за медийната група я правят уверена, че с екипна работа и много труд човек може да успее в родината си.
Виктория Миткова е магистър по право. Член е на Управителния съвет на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори за трети пореден мандат. Като управител на агенцията Brand new ideas тя е и член на Българската асоциация на комуникационните агенции. Медийна група "България он ер" е член на Глобалния договор на ООН и подкрепя редица социални и благотворителни каузи.

Коментари

Новини Варна