IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
21:56 | 28 май 2015
Обновен: 22:04 | 10 април 2024

Живата кукла Кен си направи 190 пластични операции

Пак ляга под ножа – търси ангелска визия

По материала работи: Юлиян Атанасов
Живата кукла Кен си направи 190 пластични операции


 

Човекът, който претърпя 190 пластични операции, за да заприлича на мъжкото Барби Кен, ляга отново под скалпела, за да си имплантира крила, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от БТА. Роденият в Словакия Джъстин Йедлица е похарчил досега над 150 хиляди британски лири, за да осъществи своите налудничави трансформации. Йедлица сам проектирал четирите импланта за последната си пластичнта операция.
Досега ексцентрикът се е подложил на 5 операции на носа, има импланти на раменете и е преобразил брадичката си, така че да се превърне в живо копие на Кен. Имплантите на новите криле също трябвало да паснат на "естетиката на мъжкото Барби". По този начин Кен щял да заприлича на ангел.
34-годишният Йедлица беше заснет преди, по време и след операцията за американския риалити формат "Botched". Той се хвали, че е преправял почти всяка част от своята анатомия, като крайната му цел била да се превърне в "100-процентова пластика" и да стане съвършен от негова гледна точка.

 

Коментари

Новини Варна