IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:49 | 3 юли 2015
Обновен: 04:59 | 6 април 2024

Криско става жури в ТВ шоу

Рапърът ще се изяви в новата си роля за първи път на кастингите във Варна

По материала работи: Слав Велев
Криско става жури в ТВ шоу

Един от най-популярните рап изпълнители в България - хип хоп идолът Криско, ще бъде част от журито в ТВ шоу за таланти, съобщава "Дарик". Изпълнителят на хитовете „Било кво‘т било", „Видимо доволни" и „Шапка ти свалям" и много други, ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от финалите на шоуто.
 

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Ще помогна на бъдещите изпълнители, като споделя с тях опита си", обяви провокативният изпълнител, който в новото си амплоа ще трябва да коментира, критикува и, разбира се, окуражава претендентите.
 

Освен като изпълнител на най-големите R&B хитове в България, някои от които достигат над 15 000 000 гледания в онлайн пространството, през последните години Криско се развива и като продуцент на популярни български звезди. Един от последните му много успешни проекти е продуцираната от него песен на варненката Гери Никол. Само за броени дни „Ела и си вземи" на свой ред се превърна в истински хит, превземайки музикалните класации.
 

Рап звездата ще се появи за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна. 

Коментари

Новини Варна