IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
15:52 | 5 юли 2015
Обновен: 11:59 | 28 април 2024

Ева Лонгория: Искам да съм женският Джордж Клуни!

Звездата се възхищава на колегата си, който успя да овладее всички аспекти на бизнеса в киното

По материала работи: Деян Михайлов
Ева Лонгория: Искам да съм женският Джордж Клуни!

Ева Лонгория разкри, че много би искала да има кариера като на колегата си Джордж Клуни. Звездата сподели, че се възхищава на актьора, тъй като той е обхванал почти всички аспекти на киноиндустрията.

„Искам да бъда женският Джордж Клуни, Той се снима, режисира и продуцира. Искам да бъда начело на един завършен продукт“, сподели латината пред InStyle.
Лонгория стана световна звезда покрай участието си в шоуто „Отчаяни съпруги“, ала държи да се знае, че преди да бъде актриса, е била режисьор и продуцент.
„Всички казват: „О, тя е актриса, която сега се превърна и в режисьор“, а аз отговарям: „Не аз бях продуцент и режисьор и се случи така, че станах и актриса“, каза 40-годишната брюнетка.
Ева определя себе си като „маниак на тема контрол“ и добави, че актьорската ѝ кариера е нещо много положително, което ѝ е дало възможност да се заеме и с други бизнеси и да използва славата си за различни филантропски проекти.

Коментари

Новини Варна