IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
22:03 | 7 юли 2015
Обновен: 11:35 | 21 април 2024

Най-гордите майки в света на шоубизнеса

Кои известни дами се хвалят редовно в Instagram с децата си

По материала работи: Юлиян Атанасов
Най-гордите майки в света на шоубизнеса

В света на шоубизнеса има много звезди, които обичат да споделят в Instagram сладки снимки на очарователните си деца, пише dnes.bg.
Една от тях е Дженифър Лопес, която редовно радва феновете си с кадри от личния си живот и най-вече, показвайки колко щастлива и горда е от това, че е майка на близнаците Макс и Еми.
Джей Ло се разведе с бащата на децата си Марк Антъни преди няколко години, но красивите ѝ наследници запълват живота ѝ повече от успешно.
Наскоро Дженифър каза в шоуто на Елън Дедженерис, че майчинството ѝ е донесло невероятна радост в живота. Тя каза: "Аз обожавам децата си. Иска ми се да имам четири или пет. Фактът, че можеш да обичаш някого безусловно по този начин, както родител обича детето си, е най-голямата благословия в живота."
Преди няколко дни пък, Виктория Бекъм поздрави съпруга си Дейвид с тяхната 16-та годишнина от сватбата, споделяйки семеен кадър в Instagram, под който беше написала: "Страшно съм горда от нашето красиво семейство!". Разбира се, на снимката присъстваха четирите деца на знаменитата двойка.
 

Коментари

Новини Варна