IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
20:07 | 26 юли 2015
Обновен: 16:12 | 15 април 2024

Тотомилионерът Николай Динков ще строи ВЕЦ и ще си купи лъскава кола

Бъзиках се - Поли, че ще спечеля шестицата, споделя зетът на кмета на Симитли

По материала работи: Слав Велев
Тотомилионерът Николай Динков ще строи ВЕЦ и ще си купи лъскава кола

Късметлията, който спечели 7 милиона от тотото, се оказа зет на кмета на община Симитли. Николай Динков, с прякор Нинджата, се занимава със строителство, има консултантска фирма, женен с дете, попадал няколко пъти в медиите, включително и с инциденти.

 

Той сподели, че все още не може да повярва, че е спечелил.

 

„Още не мога да повярвам какво се случва. Бях вкъщи, казах на съпругата ми да провери фиша, тя ми каза - познали сме шест числа. Вика не се радвай, не знам дали е вярно”, каза той за bTV.

 

Попитан какво ще прави с парите, той обясни, че е в процес на строеж на ВЕЦ и ще може да си построи ВЕЦ-а без да взема пари от банката. Ще си купи и лъскава кола.

 

Той каза, че не играе редовно тото, но пуска фиш от време на време. Преди три седмици, когато се събудил, имал усещането, че ще спечели от лотарията.

 

„Бъзиках се - Поли, аз ще спечеля шестицата от тотото, а тя вика – трябва да пуснеш фиш и така стана. Аз питам каква е печалбата, тя вика 7 млн. и аз й казах „Пускаме фиш”.

 

Източник: 24 часа

Коментари

Новини Варна