IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
14:13 | 1 септември 2015
Обновен: 12:01 | 7 април 2024

Видовете срещи, които всяка жена трябва да преживее

Поне веднъж в живота си

По материала работи: Деян Михайлов
Видовете срещи, които всяка жена трябва да преживее

Намирането на мъжа на мечтите, не е единственият опит, който си струва когато става дума за любов.

Въпреки че крайната цел вероятно на всяка една жена е да намери г-н Перфектен, все пак по пътя към него тя може да има много забавни спирки, които освен това да бъдат полезни преживявания.
В края на краищата човешкият живот опира често да натрупването на житейски опит.


Ето и няколко вида срещи, които всяка жена трябва да преживее, независимо дали го прави умишлено или не:

1. Да бъде вързана и тя да върже тенекия на някого


Важно е да видите и двете страни на монетата. Добре е да бъдете наранена и отхвърлена поне веднъж, както и вие самата да отхвърлите. Така вие ще станете по-силна като личност и ще се научите как да действате по-деликатно, в иначе неприятна ситуация. 

2. Да излезе на среща без сериозни намерения


Няма нищо лошо в това всяка една жена да преживее една среща без очаквания и ангажимент. Просто флирт, лятна забежка, която да завърши с интимност, но да не прерасне във връзка.

3. Да иде на двойна среща


Всяка жена трябва да излезе на двойна среща с потенциалното си гадже, със своя приятелка и с нейното гадже. В такава ситуация тя може да види половинката си в друга светлина. Да го наблюдава отстрани - как разговаря, какви теми подхваща, как се държи, в какво настроение е и т.н. Двойните срещи са един съвсем различен, но много полезен опит.

4. Тя да покани мъж на среща


Всяка жена поне веднъж в живота си, трябва да се пречупи и да покани мъж, когото харесва на среща. Дори и той да я отхвърли, тя ще се почувства смела и дръзка. Ако пък той откликне на поканата, тя ще се почувства по-привлекателна и самоуверена, а и по-горда от себе си.

5. Да преживее среща-клише


Всяка жена заслужава да преживее няколко скучни, банални, неуспешни срещи-клише, за да може да оцени Принца на белия кон, когато най-накрая го срещне. Само така тя може да осъзнае за какво точно мечтае в любовта и с какво не би се примирила.

6. Да преживее поне една уникална среща 

Както баналните срещи са важни, така е важно жената да преживее поне една необикновена, приключенска, спонтанна, изпълнена с адреналин среща. Щур опит, който тя цял живот ще помни, дори и с въпросния мъж, нещата да не е получат.

 

Коментари

Новини Варна