IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:55 | 9 октомври 2015
Обновен: 05:32 | 6 април 2024

Не правете секс на първа среща, ако искате втора

Ето и кои са според него 10-те най-вероятни причини

По материала работи: Юлиян Атанасов
Не правете секс на първа среща, ако искате втора

Мънир Бело е автор на романтичната комедия бестселър "Рецептата на раздялата". Той не се изживява като специалист по женската психика, но твърди, че познава добре мъжете. Наскоро Бело разкри, че доста жени му задават куп въпроси относно развитието на личния си живот, сред които най-честият е: "Защо той не ме покани на втора среща?". Ето и кои са според него 10-те най-вероятни причини:

 

Правите секс с него на първа среща

 

Мъжете смятат, че подобни жени са "лесни" и не си струва да инвестират време и енергия в тях за по-сериозна връзка. Освен това предполагат, че те имат много сексуални партньори, което ги плаши.

 

Не правите с тях секс на първа среща

 

Объркващо, нали? Някои мъже смятат, че ако не ви вкарат в леглото си веднага, ще се налага да полагат прекалено големи усилия и затова се отказват още в началото.

 

Не предлагате да поделите сметката

 

Като цяло се смята, че на първа среща мъжът трябва да плати, особено ако има интерес към жената. Има и такива обаче, които си правят големи сметки и се чувстват дори обидени, ако жената срещу тях не си "направи устата" за подялба. Според тях това показва липса на добри маниери.

 

Говорите прекалено много

 

Ако сте попаднали на по-срамежлив и мълчалив мъж, логично вие ще водите по-голямата част от разговора. Но нарцисите не обичат да им се взима думата.

Коментари

Новини Варна