IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
10:01 | 25 ноември 2015
Обновен: 07:31 | 21 април 2024

Стягайте куфарите и ваканция според зодията ви

Къде да идете на почивка според зодиакалния си знак?

По материала работи: Деян Михайлов
Стягайте куфарите и ваканция според зодията ви

Астрологията може да разкрие много за нашите нагласи и предпочитания. Ако се чудите къде да идете на почивка през мрачната зима, не се колебайте да се вслушате във вашия зодиакален знак.

По света е пълно със забележителности и прекрасни места, но хората имат различни вкусове и затова нещо, което е забавно за един е скучно за друг.

Ето и къде да идете на почивка, ако се осланяте на вашата зодия, като започваме с първия зодиакален знак в годината:

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са стабилни и предани хора, но не и спонтанни. Те не обичат да бъдат уязвими и правят всичко по график. За тях е подходяща почивка в родната им страна, където ще се чувстват сигурни, сред позната среда. Тези хора обичат да пътуват и в чужбина, но най-добре се чувстват на позната територия.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тези хора имат богато въображение и приключенски дух. Те обичат да се отклоняват от тълпата и затова си падат по по-скрити, непознати и далечни дестинации като Перу, Уругвай и т. н. Водолеите имат афинитет към южноамериканската култура и темперамент.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите се чувстват добре в дълбоки води. Те са адаптивни, състрадателни и чувствителни хора, които обичат по-спокойния, почти мързелив подход към живота. За тях идеалната почивка е круиз из някакви по-топли морета. Така хем ще се возят по вода, хем ще видят много различни места.

Овен (20 март – 19 април)

Те са смелите лидери на зодиака, освен това са независими и сприхави. За тях идеалната дестинация е Москва – руснаците са сурови хора като представителите на зодия Овен и те биха се чувствали удобно в руското общество. Освен това руската столица е едно вълнуващо и бляскаво място.

Телец (20 април – 20 май)

Телците обичат да живеят луксозно и за тях най-подходящи са екстравагантните ваканции на екзотични плажове. Могат да предприемат безгрижна ваканция някъде из Карибския басейн.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Те са импулсивни и любопитни хора, които обичат да се скитат. Идеалната ваканция за тях е пътуване през Испания от град в град, където да могат да усетят хората и самата страна. Те имат раздвоение на личността (това не е мит) и затова би им било скучно да седят на едно място.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците се нуждаят от постоянна подкрепа и внимание, ценят сигурността и комфорта. Те обичат релаксиращите ваканции в спа център или в холистичен курорт. Там те ще са в състояние да се съсредоточат върху мира, любовта и хармонията, без шума на външния свят.

Лъв (23 юли – 22 септември)

Лъвовете обичат блясъка и знаят как да се радват на живота. Те харесват по-пищните международни дестинации като космополитните градове Ню Йорк, Дубай, Маями, Лас Вегас и т. н.

Дева (24 август – 22 септември)

Девите са изследователи по натура, които обичат да анализират фактите. За тях идеалната дестинация е място с много забележителности като Италия или Мароко.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Те са отстъпчиви и интелигентни, но също обичат лукса. Везните биха се радвали да посетят летен курорт през зимата и обратното, защото не обичат тълпите. Те с удоволствие биха посетили някой скалист, пуст, но красив остров.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Тези хора обичат да държат контрола през цялото време. Те са самоуверени, решителни и екстремни натури. За тях ски ваканцията или почивката на палатка в гората или на някой язовир би била перфектна.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Те са любопитни и безразсъдни. За тях скуката е най-големият ужас. Затова те биха се чувствали добре в Истанбул, Турция или в Израел, където е достатъчно приключенско и шумно.

 

 

 

Коментари

Новини Варна