IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
17:14 | 7 февруари 2016
Обновен: 18:39 | 24 април 2024

Бащата на Риана иска Крис Браун за зет

Тайно се надявал певецът да се събере с дъщеря му

По материала работи: Слав Велев
Бащата на Риана иска Крис Браун за зет

Риана все още търси любовта на живота си, но татко ѝ Роналд Фенти вярва, че тя вече е срещнала подходящия мъж в лицето на Крис Браун, съобщава tialoto.bg. Двете звезди имат бурно минало, изпълнено с насилие, драми и раздели.


През 2009 г. Браун дори отиде на съд и получи 5-годишна пробация и часове обществено полезен труд, след като преби тогавашната си изгора. Години по-късно барбадоската му прости, а изглежда нейният баща също е склонен да забрави бруталната случка.


Пред Daily Mirror Фенти сподели, че би подкрепил Риана и Крис като двойка и дори тайно се надявал да се съберат отново.
„Крис винаги ще има място в нашето семейство и в сърцето ми. Той ме уважава, нарича ме „татко” и аз го харесвам въпреки всичко, което се случи. Той е много талантлив и аз бих подкрепил тяхната връзка”, категоричен бе таткото на певицата.


За разлика от Фенти, Риана е на съвсем друга вълна в личен план и не смята да възобнови романса си с певеца, който неотдавна разбра, че има дъщеря от бившо гадже. „Винаги ще ме е грижа за него, но ние не сме приятели. Не сме и врагове. Всъщност нямаме никакви отношения сега”, наскоро сподели барбадоската.

 

Коментари

Новини Варна