IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
19:06 | 29 април 2016
Обновен: 07:14 | 25 март 2024

Вики от "Мастило" роди момиче

Малката Маргарита е проплакала в столична клиника

По материала работи: Борис Проданов
Вики от "Мастило" роди момиче

Виктория Терзийска, по-известна като Вики от група "Мастило", роди момиче на Велики четвъртък, но радостната вест стана ясна днес. Малката Маргарита е проплакала в столична клиника.


Майката и дъщерята са добре, но ще останат по време на празниците под лекарско наблюдение.

 

Щастливият татко на малката принцеса е петролният бос Петър Величков, който е заедно с певицата от една година. Двамата дори се сгодиха, след като бизнесменът й предложи брак на остров Капри.

 

Вики обаче искаше първо да мине раждането, тъй като няма желание да застава бременна пред олтара. Най-вероятно двамата ще сключат брак в близките месеци, по всяка вероятност в края на лятото, пише HotArena.

 

Щастливите родители все още не са обявили официално как ще кръстят дъщеря си, но преди раждането обявиха, че името й ще е Маргарита - на майката на Вики.

 

Таткото Петър Величков не присъствал на голямото събитие по желание на Вики, която решила, че това е лично преживяване за майката и лекарския екип. Вики вече опитва да кърми бебето, както и да става и да се раздвижва след операцията, научи "Монитор”.

 

Преди да дебютира в майчинството, изпълнителката на "Само аз и ти” не скри, че след шестия месец планира да захранва детето с био пюренца лично производство. Вики има перфектен усет в кухнята и вече е изчела достатъчно рецепти, с които да върне топ формата си. По време на бременността тя качи не повече от 10 кг, които се отразиха на коремчето, не не и на силуета й. За да постигне оптимален резултат тя ще съчетае здравословното хранене с любимия си спорт - зумба.

 

Искрата между Вики и Петър пламна миналия април, а по време на почивка на остров Капри тя получила и предложение за брак. Величков е шеф на верига бензиностанции и има двама сина от предишния си брак. Дъщеричката му е кръстена на майката на Вики - Маргарита.

 

БЛИЦ

Коментари

Новини Варна