IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
08:10 | 25 юни 2016
Обновен: 15:37 | 17 април 2024

Числото на бебето ви определя съдбата му

25 юни - 1 юли

По материала работи: manager
Числото на бебето ви определя съдбата му

В деня, когато човек се роди, получава определени сили, които ще притежавате до края на живота си. Тъй като тази дата не може да се промени, нейните лични вибрации обуславят всички събития в него. Важно е да знаете как да засилите положителните вибрации на числата, за да им дадете превес, особено когато става въпрос за децата.

 

 

25 юни

 

“Удивителна ще бъде съдбата на любимеца ви! Надарен с огромна енергия, той/тя с равна сила ще бъде откривател, изключителен криминалист, математик, архитект, писател, актьор, художник, лице в радиото или телевизията, но и обичан лидер или духовник с висш сан.” Това твърдят числата 25+7+9=5(41), а вие се опитайте да разчетете посланието им. Възможно ли е струпването на удвоеното число 7 и 9 (в лявата половина на уравнението) да се изравни по сила с числото 5, символ на промените, на търсещия човешки дух, на прогреса? И ако вече сте наясно, че числата ни учат как да овладяваме и контролираме енергията си, сигурно бързо ще се пренастроите на вълната “да поиграем с неопитаното”, за да спечелите възхитата на чаровния си особняк. Превърнете ли детството му в забавно състезание по дисциплина и отговорности в най-прозаичните занимания като подреждане, довършване на започнатото, изпълняване на обещанията или отказване от награди заради допуснати грешки (с ваше равностойно участие), резултатите от промените в поведението на любимеца ви ще ви смаят. Гордее ли се с приятелството ви, направили сте всичко, а числото 5 ще тържествува чрез любимеца ви.

 

ИМЕНА: Панайот, Преслава,

Петър, Пламена, Павел, Петя,

Първан, Полина

 

26 юни

 

“Този човек ще бъде жив представител на идеала на всяко общество, защото ще притежава това, което наричате гражданска съвест - съвкупност от чувство за дълг и себераздаване в името на общото. Справедлив съдник и неподкупен държавник, благороден и независим, той/тя ще се радва и на последователи, и на големи постижения.” Така са видели бъдещето на порасналото ви дете числата, но премълчават сякаш какво точно очакват от вас - изглежда сами трябва да се досетите как да го подготвите за трудното, но и бляскавото бъдеще. Е, рано ще откриете, че сред вас се разхожда един малък голям човек - наблюдавайте как строго разговаря с куклите и играчките си, с по-малкия си брат или сестра, когато не внимават и си причиняват болка. Грижовно, обично, ученолюбиво, старателно и милосърдно, детето ще попива всяка ваша дума и всеки ваш жест, затова контролирайте поведението си - колкото по-рано спечелите възхитата му с дългите си разговори за какво ли не и колкото по-убедителни сте, когато се възхищавате на старанието, училищните успехи и благородните му постъпки, толкова по-бързо ще предизвикате желанието на младия човек да бъде като вас... че и по-добър.

 

ИМЕНА: Щиляна, Щерьо, Зоя, Захари, Зара, Златан, Здравка, Румен, Роза

 

27 юни

 

“Красив и талантлив мечтател прегръщате днес, щастливци! Роден сякаш с чифт очила, златна писалка и някаква титла (академик, професор, заслужил творец, нобелист), той/тя ще посвети живота си на реформи, открития, общи и справедливи каузи и над всичко - на реализирането на удивителните си мечти.” Това е разказът на числата 27+7+9=7(43), които като че се опитват не толкова да ви съветват, колкото да предизвикат възхитата от обаятелното ви създание. След време ще се гордеете с досетливостта си, ако рано отгатнете посланията на двете редуващи се числа 9 и 7 - символи на победата над ранимото ни човешко его и на свободния ни стремеж към самоусъвършенстване. Но това - по-късно. А засега обгърнете чудото си с цялата си любов и внимание, за да се справите с крайната му емоционалност: не се учудвайте, ако на всякаква несправедливост (особено училищна) то реагира остро (затваря се в себе си, чувства се пренебрегнато или като аутсайдер сред връстниците си, защото е различно). Подчините ли цялата си същност на битката с ранимия Аз на умното си човече, като наяве му показвате как да се научи да се обича, ще опазите чаровния мечтател. Това е!

 

ИМЕНА: Искра, Иво, Ивелина, Игнат, Илияна, Ивайло, Ирина, Илия, Ирма

 

28 юни

 

“Малко на брой са вълшебниците във вашия свят, а вие имате шанса да отглеждате и възпитавате един от тях. Радвайте се, защото днес ще прегърнете едно изключително надарено същество (момче или момиче), дошло сред вас, за да ви накара да повярвате в чудесата с артистичността и богатото си въображение на художник, музикант, певец, танцьор (балетист), режисьор, поет или писател.” Така са видели бъдещето на красивото ви дете числата, а вие готови ли сте да се превърнете в негови идоли - най-добри във всичко? Та този роден водач (във всякакъв смисъл), идеалистично настроен, прям и честен, ще има нужда от примера ви на благородни, тактични и отстъпчиви хора, за да се научи на фина дипломатичност, на елегантно въздействие и на правене на компромиси. Развивайте разностранните му дарования и насърчавайте опитите му (особено в периода между 7- и 12-годишна възраст) да не се задоволява с постигнатото, а да се стреми към собствените си промени. Научете го как да контролира крайната си взискателност - тя ще бъде препъникамък, ако не се освободи от ограниченията ѝ. Всъщност близостта помежду ви и примерът ви на широко скроени хора ще изваят характера на любимеца ви.

 

ИМЕНА: Атанас, Албена, Ангел, Анастасия, Андрей, Адриана, Антон, Анна

 

29 юни

 

“Трудно ще повярвате, че от ревливото и капризното ви засега бебе ще израсне един удивителен властник - политик, държавник, дипломат, но и творец, способен да променя тенденции и идеали, търпеливо и настъпателно превземащ и променящ света ви.” Това е прогнозата на числата за бъдещата реализация на чаровното и крайно чувствителното ви дете, а вие психически се подгответе за трудната работа по овладяване на преголямата енергия на малкия си странник. Силно зависимо от отношенията помежду ви, детето ще ви смущава с дълбоките си изживявания и със странните си страхове. Усеща ли любовта ви и расте ли сред съгласието ви, то (момче или момиче) ще ви имитира във всичко. Широко отворено за външни влияния, чаровното ви човече няма да знае как да очертава границите между себе си и другите, затова търпеливо го въвеждайте във всякакви промени, като не пестите уменията си за убеждаване - резултатите от тази си намеса ще видите най-вече през пубертета. Небрежни ли сте към това предупреждение, не се учудвайте, че младежът търси път към себе си през алкохол, наркотици и всякакви вредни контакти. Рано или късно ще намери пътя си, но... ще изгуби посоката към вас. Внимавайте!

 

ИМЕНА: Юлия, Юлиян,

Боряна, Борислав, Биляна, Боян, Божидара, Богомил, Богдана

 

30 юни

 

“Интелигентен, чувствителен и винаги усмихнат, любимецът ви ще обича промените. Дори когато се случи за десети път някой да му подложи крак и да го спъне, той/тя ще става спокойно, ще намигва на Слънцето, ще изтупва прахта от дрехите си и ще продължава напред - задължително към успеха.” Това е разказът на числата за бъдещето на очарователното ви създание, а вие наблюдавайте внимателно игрите му - обаятелният палавник с лекота ще обръща стаята си наопаки, но и ще я превръща в малък фантастичен свят (е, като на игра го учете все пак да я подрежда), в който ще разкрива и богатото си въображение, и умението да убеждава, и търговските си умения, а и способността си да ви прави свои съучастници. Жадно за насърченията, коментарите и оценките ви, детето (особено до 10-годишна възраст) ще ви следва доброволно, ако усеща, че сте справедливи, имате му доверие, извинявате му се, когато сгрешите, или с готовност се включвате в смелите му проекти. Така в игри и занимания ще се преборите с нагласата му да се отегчава лесно и да захвърля започнатото заради другото по-интересно. Близостта ще превърне любимеца ви във вашето усъвършенствано продължение. Какво повече?

 

ИМЕНА: Яна, Янко, Яница,

Янаки, Ярослава, Ясен, Янина,

Явор, Ясмина

 

Внимание! Звуковата

стойност на месец юли

е числото 5.

 

1 юли

 

“Този човек ще може всичко (при това доста преди другите да се досетят за какво става дума). Като булдозер ще измества границите на възможностите си все по-напред и все по-дълбоко в неизученото и непознатото. Твърде многостранен, той/тя трудно ще се задържа на едно място: влюбен в приключенията, изпитанията и високите върхове, той ще въстава срещу установеното, бавното, сигурното.” Ето това е бъдещето на детето ви според числата, а вие се подгответе за среща с неизговореното - сякаш нарочно числата премълчават странностите на обаятелния ви палавник. Участвате ли активно във всекидневните му занимания, рано ще откриете оригиналното мислене на детето: то ще се отразява в необикновените му рисунки, в наситените с остроумие и красив изказ разкази или в смущаващата ви проницателност (чудакът ще усеща неизказаните ви чувства или добре прикритите лоши настроения в семейството). Увлечете ли го с примера си в съревнованието по дисциплина, отговорности, вземане на решения и научите ли го да се справя с последствията от грешките си, поставили сте добрата основа на готовия за самоусъвършенстване. Сам ще иска това заради върховете.

 

ИМЕНА: Антонина, Асен, Ангелина,

Анастас, Адриана, Александър, Агата

 

 

24 часа

 

Коментари

Новини Варна