IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
08:26 | 27 юни 2016
Обновен: 08:18 | 25 март 2024

Любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Повече романтика през тази седмица

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Изпращаме юни и посрещаме новия месец с положително раздвижване в сектора на любовта или поне така показва звездната карта. Какво ви очаква, ще срещнете ли нова любов и как ще се развие сегашната ви връзка, вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

Ако се намирате във връзка и в последно време искрата между вас и любимия човек се е загубила, този период ще приключи. Вашата управляваща планета Марс ще повлияе не само на либидото ви, но на комуникацията и романтиката с партньора. Също така, ако е имало и застой във финансов план, това ще започне да се променя.

 

Телец

За обвързаните представители на зодията, които са имали известни разногласия с половинката си, предстоят добри дни. В сряда Марс ще се обърне пряко във вашия сектор на партньорствата, след като от април бе в ретроградна фаза. Бъдете търпеливи и се изслушвайте един друг, за да избегнете бъдещи конфликти.

 

Близнаци

През тази седмица ще ви вълнуват повече финансите, отколкото романтиката. Това не значи, че не ви очакват хубави моменти в любовта. Въпреки това, ако ви предстоят общи инвестиции, добре обмислете влагането на средства. Бъдете единни в решенията си.

Рак

Някои от представителите на зодията вероятно през последните седмици са загубили тръпката в любовния си живот. Вашето либидо може да е намаляло или да се разминавате на духовно ниво с половинката си. За късмет тази отрицателна фаза ще приключи още в сряда. Ще преоткриете радостта от пълноценния сексуален живот, благодарение на Марс. Ще имате и възможността да достигнете нови нива на интимност с любимия човек.

 

Лъв

Ако случайно сте попаднали в тайна любовна връзка и сте я пазили дълго време, тази седмица може да се окаже взривоопасна за сектора на любовта. Време е да имате честен разговор със самите вас и да помислите добре какво заслужавате в любовта. Имайте смелостта да говорите за вашите желания и да определите граници в любовния си живот. Резултатите може да ви изненадат.

 

Дева

За Девите, които са сериозно обвързани, любовта ще бъде още по-сладка в първите дни на месец юли. В понеделник Венера и Нептун ще повлияят на вашия сектор на партньорствата и ще ви помогнат да реализирате един от общите ви стремежи с половинката. За тези от вас, които скоро са срещнали някой специален може да възникнат по-сложни ситуации, с които ще се наложи да се справяте.

Везни

От средата на април Марс бе ретрограден във вашия сектор на партньорствата. Настъпва период, в който това ще се промени и ще забележите напредък между вас и партньора ви. Сега е моментът да направите общи планове и да започнете да работите по тяхното реализиране. Романтиката ще започне да се подобрява, затова отдайте ѝ се.

 

Скорпион

Скорпиони, настъпва една определяща седмица за любовния ви живот. През първите дни духовната връзка с половинката ще надмине и най-смелите ви очаквания. След това в сряда Марс ще ви помогне да бъдете още по-забележителни и магнетични. Либидото ви ще се повиши и определено ви очакват незабравими мигове с любимия човек.

 

Стрелец

Подобрения в сектора на любовта ще има и за родените под знака на зодия Стрелец. През последните няколко седмици най-вероятно е имало ситуации на неразбирателство между вас. За щастие това ще се промени и ще получите онази дълбока интимност, от която се нуждаете. Знаете какво искате и какво заслужавате да получите в любовта.

Козирог

В сектора на любовта може много да очаквате през тази седмица. В понеделник може да проведете разговор с любимия човек, който да ви сближи духовно и емоционално още повече. Възможно е и да сбъднете една ваша обща мечта. След четвъртък ще бъдете в състояние да усетите истинската дълбочина на вашата любов.

 

Водолей

За Водолеите предстои една по-спокойна и тиха седмица. Ако нямате половинка до себе си, огледайте се добре около вас. Възможно е някой в работата или на някое социално събитие да привлече вниманието ви. Романтичният потенциал е висок. За тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, тези взаимоотношения може да се превърнат в по-сериозни.

Риби

Венера се движи през вашия сектор на любовта и това означава, че ви очаква една вълшебна любовна седмица. Отделете време с половинката, за да се съсредоточите върху вашите взаимоотношения. Всичко ще върви гладко между вас, но не позволявайте на ваши близки и приятели да се намесват в любовта ви.

az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна