IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
16:31 | 17 август 2016
Обновен: 01:43 | 9 май 2024

Тигър спаси живота на работник в зоопарк в Мексико (Видео)

Драматичната сцена е заснета от охранителна камера

По материала работи: Пламен Янков
Тигър спаси живота на работник в зоопарк в Мексико (Видео)

Тигър спаси живота на работник в мексикански резерват, като събори дебнещия го отзад леопард, съобщи в. "Уест острелиън". Драматичната сцена е заснета от охранителна камера. Гледачът Едуардо Серио се е навел и „си говори“ с група лъвове, лежащи на тревата, а наблизо зад него се вижда леопард, който започва да го дебне.

 

Той се засилва да го нападне, но тогава стоящият наблизо тигър Астлан скача на пътя му и го събаря. Леопардът се успокоява и ляга на земята. Гледачът въобще не се разстройва от инцидента, но не забравя да благодари с потупване и с думи на спасителя си Астлан.

 

Едуардо Серио е основател на фондацията „Черен ягуар бял тигър“, която спасява и се грижи да повече от 240 големи котки – ягуари, тигри, леопарди, рисове, лъвове и пуми, използвани в циркове и зоологически градини. Фондацията работи с мексиканското правителство и не се занимава с развъждане на животни.

 

24chasa.bg

 

 

Четете още Във Виена се родиха панди близнаци, заченати по естествен път (ВИДЕО)

Коментари

Новини Варна