IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:33 | 22 август 2016
Обновен: 09:29 | 25 март 2024

Любовен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Романтични приключения за Козирозите

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Хубава любовна седмица ни очаква. Въпреки малките недоразумения, звездната карта показва, че ще имаме възможност да затвърдим любовта си или да поемем по нов и по-добър път. Повече вижте в любовния ни хороскоп. 


Овен

През тази седмица, обвързаните представители на зодията ще усетят, колко много могат да разчитат на любимия човек. Без значение дали сте уморени след дългия работен ден или се нуждаете от друга вид подкрепа, половинката ще се погрижи за вас. Едно е сигурно – ще бъдете благодарни за това, че сте заедно. Не забравяйте да покажете своята признателност. 


Телец

Обичани ще се чувстват и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас, под формата на пътуване или ще ви поднесе подарък. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, направете времето заедно наистина приятно. 

 

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията, ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици, не сте били, особено свързани един с друг.


Възможно е и да се появи напрегната ситуация, която да ви отдалечи един от друг. Ако това се случи във вашите взаимоотношения, трябва ви спешен спасителен план за любовта. Не отлагайте!

 


Рак

Любовта ще заеме връх тази седмица. Вие и партньорът ви, няма да имате никакви трудности при изразяването на любовта си един към друг. Ще искате да направите нещо хубаво за вашата половинка, без да очаквате нищо в замяна. Краят на седмицата е подходящ за романтично бягство.


Лъв

Любовният климат няма да бъде безоблачен и определено ще ви липсва романтика. Тези представители на зодията, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да прекратят взаимоотношенията си. Ако това се случи, няма да е нещо, което да не може да преживеете, но въпреки това, няма да се чувствате по-малко тъжни. 

 

 

Дева

Това е вашата седмица за любов! Възползвайте се максимално от влиянието на Юпитер във вашия знак и не забравяйте да бъдете отворени за всички нови и най-вълнуващи възможности за живота и любовта, които ви се предлагат.


През тези дни Юпитер ще бъде в добра позиция към Венера и това ще ви накара да се чувствате наистина удовлетворени в любовта. Обвързаните ще намерят хармонията с половинката си. 

 

 

Везни

Родените под знака на зодия Везни е добре да откраднат повече време за себе си и любимия човек. Периодът е подходящ за пътуване, за насърчаване на мира и любовта във връзката ви. Една почивка не само ще ви отпусне, но ще е като релакс и прераждане за взаимоотношенията. 

 

Скорпион

Хубава седмица предстои за Скорпионите. Ще имат много възможности за социални контакти. За необвързаните това е възможност да намерят нова любов. За тези от вас, които имат половинка, единият от двама ви, ще бъде по-ангажиран с работа, което означава, че времето за романтика няма да е много. Въпреки това, в малкото мигове заедно, отдайте се напълно на любимия.

 

Стрелец

Седмица на изпитания и отговорности в областта на любовта. Пред вас ще има труден избор, който ще трябва да направите. Възможно е да нямате нужната енергия за вашата половинка и това няма да остане незабелязано от него или нея. Помислете добре преди да поемете твърде голяма отговорност. 

 


Козирог

Любовните приключения за Козирозите продължават и през тази седмица. За тези от вас, които предстои пътуване, то определено ще бъде споделено и романтично. Ще се свържете не само на физическо, но и на дълбоко духовно ниво. Насладете се на моментите!


Водолей

Забележителна ще бъде седмицата за вас, както по отношение на финансите, така и в любовта. Приходите, които ще получите ще сбъднат някои ваши мечти. Това ще ви провокира да изненадате половинката си с нещо романтично. 
 

Риби

В събота Венера и Юпитер, които се намират във вашия сектор на семейството, ще направят истинска любовна магия. Това ще подпомогне любовта, независимо дали сте обвързани или търсите нова половинка. Възползвайте от последните на месеца.

 

az-jenata.bg

 

Четете още Какво разкрива лунният ви знак?

Коментари

Новини Варна