IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
13:25 | 23 септември 2016
Обновен: 01:24 | 6 май 2024

Какво ви готви хороскопът за есен 2016-та?

Скорпионите ще имат финансови затруднения

По материала работи: Пламен Янков
Какво ви готви хороскопът за есен 2016-та?

През първата половина есента на 2016-та планетите ще са активни в знаците Везни и Скорпион, което ще ни даде възможно за създавана на стабилни връзки и то на дълбоко ниво. В края на сезона може да ни се даде шанс за повече приключения.


Овен – Предстоят затруднения в любовния живот

Тази есен имате възможност да подобрите финансовото си положение, но само ако работите заедно с партньори. Може да очаквате по-големи приходи от съвместни инвестиции. В любовен план може да настъпи период на объркване, тъй като гледните ви точки с партньора ще се разминават. В началото на ноември ще може да възстановите баланса, а самотните тогава имат най-голям шанс да срещнат сродната си душа. В края на есента ви очакват много приятни моменти с приятели.


Телец – Трябва да взимате важни решения

През първата половина от есента ще се радвате на отлична хармония в любовния и професионалния си живот. Ако скоро сте започнали нова връзка, през следващите месеци ще имате възможност да задълбочите взаимоотношенията си. С напредването на сезона ще се наложи да взимате важни решения и то сами. Това може да ви направи по-раздразнителни, но се постарайте да не изсипвате целия си гняв върху близките.


Близнаци – Имате шанс за професионален напредък

Новият сезон ще се отрази отлично на професионалната ви реализация и събитията, които предстои да се случат, ще ви провокират да задействате плановете си за израстване в кариерата. Дори да се чувствате по-уморени, не пропускайте възможностите, които съдбата ви предоставя. Въпреки че сезонът ще започне по-монотонно, с напредване на дните ежедневието ви ще се изпълни с много изненади, особено в любовен аспект.


Рак – Очакват ви чести пътувания

Есента ще ви поднесе много възможности за пътешествия и е препоръчително да се възползвате от тях. С пътуванията и изследване на непознатото може да ви хрумнат много нови идеи, чрез които да реализирате големите си мечти. В края на сезона обърнете повече внимание на семейството и най-близките си приятели. Постарайте се да разберете проблемите им и да помогнете, както можете.


Лъв – Престоят успешни месеци

Следващите месеци ще са много успешни за вас, ако следвате природния си инстинкт за действие и риск. През есента пуснете на свобода смелостта си и ще постигнете това, към което сте се устремили. Може да разчитате на енергичността и мотивацията си, за да ви водят в правилната посока. Не е време да търсите спокойствие и сигурност, защото успехите за вас ще дойдат с повече авантюризъм.


Дева – Предстоят ви тежки месеци

Есента за вас ще е период на възходи и падения. Дори да планирате всичко в детайли и да работите усърдно, обстоятелствата ще са несигурни и точно когато сте към края на един проект може да се окаже, че сте се трудили напразно. Събитията са извън вашия контрол, така че не се разгневявайте излишно, а се постарайте да се учите от случващото се. Дните на хаос ще отминат, а вие ще сте си взели важни уроци.


Везни - Често ще се срещате с приятели

Есента ще е време за по-чести среши с приятели и позитивно настроение. През следващите месеци ще ви канят често на гости или на купони. Това ще ви отвори възможност отново да видите хора, с които не успявате да се срещнете заради професионални или лични ангажименти. В края на сезона идва малко по-напрегнат период, свързан със затруднения в работата. Вероятно проблемите да са малки и не е нужно да изпадате в паника.


Скорпион – Ще имате финансови затруднения

Есента няма да е един от най-приятни сезони за вас, а ще се наложи да се изправите пред сериозни затруднения от финансов характер. Нужно е да се контролирате повече с разходите, тъй като има голяма опасност парите да не ви стигат. Не бъдете прекалено горделиви, а помолете най-близките си хора за помощ, ако не се справите със ситуацията. През следващите месеци може да разчитате на подкрепата на родителите и приятелите.


Стрелец – Очакват ви спокойни месеци

Есенните месеци ще преминат спокойно за вас, като отлично ще съчетавате професионалния и личния си живот. Спазвайте предварителния си график и не се отдавайте на изкушението да мързелувате повече, отколкото да работите, за да не ви стигне гневът на шефовете. В края на сезона ще имате повече възможности за пътувания и релакс.

 
Козирог – Плановете ви ще се проваля

Новият сезон ще ви изправи пред големи трудности, които ще са истински тест за характера ви. Възможно е голяма част от намеренията ви да не се осъществят по план и да се наложи да се съобразите с нови условия, за които не сте били подготвени. Не изливайте гнева си върху близките и въпреки разочарованието, опитайте се да се справите със ситуацията такава, каквато е. От ноември ще може да се отдадете на заслужена почивка.


Водолей – Нужно е да бъдете позитивни

Няма да липсват препятствия през есента, но ако запазите вродения си оптимизъм, ще успеете да се справите без големи усилия. Не обвинявайте околните за трудностите, а се старайте да се мобилизирате и заедно да се справяте с предизвикателствата. През втората половина от сезона предстоят вълнуващи моменти в любовта, които ще ви разсеят от проблемите на работа.


Риби – Ще работите повече

Тази есен ви предстои много работа на професионалната сцена. Ще трябва да се справяте с по няколко задачи едновременно и да пренебрегнете близките си за сметка на отговорностите в службата. Втората половина от сезона ще ви донесе повече приятни моменти, свързани с приятели и колеги. Може да срещнете много хора, които споделят вашите интереси и с които ви е приятно да разговаряте.

 

sanovnik.bg

 

Четете още Избери си бухал, а ние ще ти кажем каква си!

Коментари

Новини Варна