IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
08:30 | 6 октомври 2016
Обновен: 23:49 | 20 май 2024

Бебето мече: С прическа за чудо и приказ! (Видео и Снимки)

То е само на два месеца, но вече е много известно

По материала работи: Пламен Янков
Бебето мече: С прическа за чудо и приказ! (Видео и Снимки)

 

Бебе, което е само на два месеца, привлича вниманието, където и да се появи, а и в интернет вече стана хит. Всичко това – благодарение на прическата си!

 

Кокс-Нуун е все още бебе, едва на девет седмици е, но вече има толкова буйна и гъста коса, че хората буквално не могат да повярват, че това не е перука.

 

Майка му – 32-годишната Челси Нуун, казва, че обикновено досега е пазарувала за половин час, а сега за това й отиват над два часа, тъй като минувачите непременно спират, удивявайки се на прическата на бебчето, пише Дейли мейл.

 

Момченцето бързо се е научило да се радва на вниманието, което предизвиква и ако случайно майка му му сложи шапка, за да го изкъпе по-бързо, то започва да плаче с всички сили.

 

Още в болница, когато се родило на 30 юли, момченцето било наречено "Бебето мечка".

 

"Когато се роди, имаше много коса. Не си давах сметка колко много, докато не го изкъпахме за пръв път", казва Челси.

 

"Всички сестри и педиатърът казаха, че косата му ще опада, като на всички бебета, но неговата не само че не опада, но и порасна още повече", разказва майката.

 

Челси е фризьорка и не възнамерява да подстригва сина си в скоро време, сега му прави прически със сешоар. Нейният случай вероятно доказва нещо, което се говори отдавна – колкото по-силни киселини има бременната, толкова с по-дълга коса ще е бебето. Докато била бременна с третия си син, тя имала сериозни проблеми с киселините за разлика от предишните две бременности – жената има двама по-големи синове.

 

dnes.bg

 

Четете още Полицаи създават музика в асаньор (ВИДЕО)

 

Коментари

Новини Варна