IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:08 | 17 октомври 2016
Обновен: 14:00 | 29 април 2024

3-те най-потайни зодии, които винаги крият нещо

Близнаците показват малка част от себе си и то избирателно

По материала работи: Пламен Янков
3-те най-потайни зодии, които винаги крият нещо

Има много хора, които са готови да разкажат живота си на непознат. Обичат да говорят много за себе си и са открити пред всички. Има и такива, с които можеш да се познаваш с години, а да не знаеш почти нищо за тях. Трудно е да имаш каквито и да е взаимоотношения с потайните хора, ето кои са те според зодията им:

 

Близнаци

Не се доверявайте прекалено бързо на Близнаците. На пръв поглед те изглеждат доста открити, но истината е друга. Близнаците показват малка част от себе си и то избирателно. Могат да се държат по един начин с едни хора и по съвсем друг с други. Тайните, които крият най-често са свързани с минали връзки и любови, за които не искат да говорят по една или друга причина. Ако имате връзка с човек от зодия Близнаци, очаквайте да научавате много за предишни връзки.

 

Лъв

Лъвовете са потайни, но никога не целят нищо лошо с това. Техните съображения са по-скоро други. Обичат да пазят личния живот за себе си, защото смятат, че ако се знае много, някой може да отнеме щастието им. Те пазят и семейството си и разказват малко за най-близките си хора. Хората, които имат връзка със зодия Лъв, не бива да се притесняват, че може да крият нещо от тях. Те са честни с близките си, но по-дистанцирани с останалите. Приемете ги такива и не ги разпитвайте много за личния им живот.  

 

Козирог

Много потайна зодия, която можеш да познаваш с години, а накрая се окаже, че всъщност нищо не знаеш. Козирозите са много недоверчиви и предпазливи, точно за това и пазят всичко за себе си. Страхуват се да не бъдат наранени, за това и трудно създават здрави връзки. Прекалената им предпазливост и потайност обърква и отблъсква хората, които искат да ги опознаят. Ако имате връзка с Козирог, най-трудното тепърва предстои.

 

actualno.com

 

Четете още 3-те наивни до глупост зодии

Коментари

Новини Варна