IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:45 | 22 октомври 2016
Обновен: 13:12 | 19 април 2024

Хороскоп за днес: Овен - Емоционални проблеми, ТЕЛЕЦ - към стабилизация

Спокойна и ведра ще бъде тази събота, а денят ще ви даде шанс за лична изява

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за днес: Овен - Емоционални проблеми, ТЕЛЕЦ - към стабилизация

Бъдете ведри и отговорни към всичко, което поемете като ангажимент и успехът ще дойде веднага след това!

 

ОВЕН
Емоционални проблеми
Ангажименти в обществените или деловите среди няма да предизвикат усещане за пълнота и доволство от свършеното у повечето Овни, защото мнозина от знака са подтиснати от негативна емоционалност. В много случай последната е отражение на проблемите в любовните взаимоотношения.

 

ТЕЛЕЦ 
Към стабилизация
Събота подчертава, че представителите на Телец са изправени пред нов времеви етап, чиято продължителност е в рамките на четири месеца. Това е период за стабилизация и укрепване. Не прибързвайте! Времето е напълно достатъчно за да осъществите целите, към които ще се насочите.

 

БЛИЗНАЦИ
Засилено напрежение
При Близнаците съчетанието силно вътрешно напрежение и сполука при осъществяването на целите е често явление. Прибързвате, а грешки от такъв порядък не са лесно преодолими. Мобилизацията за реализиране на целите е задължителна По-трудно ще постигнете желаната стабилност. 

 

РАК 
Сполука по лични дела
Чудесните възможности, с които разполагат Раците, включително и онези от зодията, които не са мобилизирани са извън съмнение.  В такива случаи сполуката е пълна. Проблеми и неуспех ще има при хитреците. Мнозина от зодията ще предпочетат отдиха и реализацията на личните си цели.

 

ЛЪВ 
Лични проблеми  и делова сполука
Събота ще притесни Лъвовете с проблеми в личен план, но представителите на знака ще ги преодолеят, за да реализират деловите цели, към които са се насочили. Успявате съвършено! Някои ще бъдат особено доволни от нечия навременна помощ. Вкъщи ситуацията е твърде нестабилна.

 

ДЕВА 
Запасете се с търпение
Мнозина от представителите на Дева ясно схващат, че личните им позиции не са  особено стабилни. Стига да не влизате в противоречия с хората от обкръжението ситуацията не е критична. Ще отмине до дни. Предстоят промени! Сега просто трябва да изчакате разгръщането им.

 

ВЕЗНИ 
Неудобства 
Неприятен ден, изпълнен с неудобства и неетично отношение към вас от страна на хората от заобикалящата среда. Разчитате ли на себе си и на най-близките,  събота никак не е лоша и дори е характерна с предимство по някои въпроси от лично естество. Сполука в деловите пътувания.

 

СКОРПИОН
Изразителен успех
През този ден много голям процент от представителите на Скорпион ще реализират  личните, деловите и обществените си цели с подобаващ успех. Има вероятност да отложите осъществяването на нещо. Това ще е ход, предприет по необходимост  поради стечение на обстоятелствата.

 

СТРЕЛЕЦ 
Успешни делови контакти
Денят е много благоприятен за осъществяване на контакти от делови тип. Не е изключено да възникнат незначителни проблеми във взаимоотношенията с партньори, но противоречията са отстраними. Наложително е да сте активни за финансовите си постижения през следващите осем седмици.

 

КОЗИРОГ
Напрежение и нерви
Мрачна и неуютна се оказва събота за голяма част от Козирозите. Причините явно са различни, но най-често може да се говори за добавена отговорност, ядове от любовно или финансово естество и пречки при осъществяване на лични или делови задачи. Овладейте повишената си нервност.

 

ВОДОЛЕЙ 
Възможни разочарования
Не залагайте големи надежди за реализация на нещо, с което възнамерявате да се заемете днес и за което предварително сте убедени, че е печеливш ход. Огромна е вероятността да останете разочаровани. Въпросната ситуация се свързва с професионална цел или с деловото партньорство.

 

РИБИ 
Сблъсък с трудности
Преобладаващият процент от Рибите ще насочат вниманието си към делови контакти и задачи от материално естество, в реализацията на които предварително са убедени. Може би имате право да мислите така, но се очертава да се сблъскате с много пречки при осъществяване на целите ви.

 

Блиц.бг

 

Четете още 4-те зодии най-големи прелъстители

Коментари

Новини Варна