IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
10:58 | 10 ноември 2016
Обновен: 05:20 | 17 април 2024

Извънземните идват

Астрофизикът проф. Лъчезар Филипов прогнозира, че ще осъществим контакт до 5 години

По материала работи: Пламен Янков
Извънземните идват

НЛО се появяват винаги при големи житейски кризи. Така те ни позволяват да правим огромни открития в технологиите. Това твърди астрофизикът проф. Лъчезар Филипов в интервю за в. „Жълт труд“. Преди година той се запознал с италиански учен, работил дълги години във военната индустрия. Той ми изброй „откритията“, които са получили директно от извънземните. След това, за да бъдат легализирани, те са били представени като спонтанни открития в технологиите, казва проф. Филипов. Не се отрича, че Айзенхауер е осъществил официална среща с НЛО във военна база през 1954 г. и се е договорил нещо с тях. Руснаците официално си признават, че в течение на 20 – 25 г. са контактували на някакво ниво. Англичани, аржентинци и бразилци също говорят официално за такива срещи. Лошото е, че всичките тези контакти са били опити за връзка, която се проваляла заради меркантилните съображения на човечеството. 

 

До 5 -10 години ще имаме контакт с извънземните. В момента обаче не можем да ги възприемем, твърди астрофизикът. Американските и руските космонавти говорят за ментален контакт, не за директен. 

 

В България има много данни за хора, видели извънземни. Те свидетелстват не само за НЛО, а за полтъргайсти, набрани участъци по шосетата, където човек губи ориентация. Случаите наистина са много, но повечето се крият от военните, смята професорът.   

 

Четете още НЛО профуча над Варна?

Коментари

Новини Варна