IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
08:40 | 5 декември 2016
Обновен: 08:59 | 15 април 2024

Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Еротика за Раците и нова любов за Телците

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Любовта е навсякъде! Звездите ще ни дадат своята мощна подкрепа. Това ще подобри взаимоотношенията с половинката, сексът ще бъде по-вълнуващ, а самотните имат шансове за нова любов, пише az-jenata.bg.


Овен

През тази седмица може да усетите любовна магия между вас и ваш приятел. Какво по-лесно от това приятели да станат двойка, та нали те споделят едни и същи интереси, между тях има химия. Ако усещанията ви са взаимни, не се колебайте да направите първата крачка. Ако сте необвързани също имате големи шансове за нови познанства. Това не е седмица, в която трябва да си останете у дома. Бъдете по-комуникативни.


Телец

Романтиката и професионалният живот ще се „срещнат“ тази седмица. Възможно е да започнете нови взаимоотношения с някого, който ви е помогнал в кариерата или ако сте обвързани, да стартирате бизнес с половинката ви. Дните са благоприятни, затова се възползвайте от събитията.

 

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят вълшебни моменти и интересни пътувания. Те може да са зад граница. Друга възможност е да посетите заедно курс или семинар. Седмицата е спокойна и хармонична за любовта ви.


Рак

Пригответе се за една страстна седмица с любимия човек. Ще проявите повече смелост да споделите някои от най-големите ви еротични желания. За щастие на него или нея, идеите ви за повече разнообразяване на сексуалния живот ще им допаднат. Също така ще се чувствате и по-предразположени да споделяте не само за секс. Това ще задълбочи емоционалната връзка помежду ви.

 


Лъв

Обвързаните представители на зодията ще вземат много важно решение за бъдещето на връзката си. Възможно е това да е следваща стъпка за общо съжителство, новина за бебе или предложение за брак. Ако сте необвързани, не отбивайте поканите за срещи. Може да намерите нова любов.


Дева

Вашият любовен живот и работата ви ще са неразривно свързани. Възможно е да отправите или да получите покана за среща от колега или тепърва да усетите някаква тръпка с някого от офиса. Ако привличането е взаимно, спокойно може да направите първата крачка. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на хармония в любовта.


Везни

Това ще бъде вашата седмица за романтика! Още в първите дни в спалнята ще бъде горещо. И двамата сте в настроение да експериментирате и най-важното е, че ще бъдете доволни от резултата. Ако сте необвързани имате добри перспективи да срещнете някоя интересна личност. За кратко време ще си допаднете, а приятелството е първата стъпка към здравата любовна връзка.


Скорпион

Уважаеми Скорпиони, очаквайте много любов и романтика с любимия човек. Венера е във вашия сектор на дома и ще се задържи там до 3-ти януари 2017. В резултат може да решите да направите някои промени в дома си или ако не живеете заедно, има шанс да се съберете под един покрив.


Стрелец

Комуникацията между вас и вашия любовник ще бъде повече от хармонична. В сряда Венера ще влезе във вашия трети дом на комуникацията и ще се задържи там до първите дни на януари 2017. В резултат ще имате възможността да разговаряте по-добре с партньора, ще успявате да намирате компромисни решения. Очакват ви мили думи. За други стрелци, които не са в сериозна връзка, но имат тръпка към някого, е възможно да направят първата крачка и да споделят чувствата си.

 


Козирог

Първите дни на новия месец ще са изпълнени с напрежение за Козирозите. Това ще ви накара да мислите по-малко за романтика. Не се оставяйте на рутината и проблемите да нарушат хармонията във връзката ви. Отделете време и помислете за живота си, за любовта. 


Водолей

Вие сте в завидна позиция тази седмица относно любовта. Може да достигнете нови висоти в отношенията с любимия човек и да се почувствате невероятно. В сряда Венера ще навлезе в знака на Водолей и ще повиши вашата увереност и магнетизъм.Ще бъдете повече от зашеметяващи и ако търсите нова любов, има шанс да я срещнете.

 

Риби

Обвързаните Риби ще оставят хаоса край себе си, за да се насладят на компанията на половинката си. Седмицата е подходяща за вашето малко бягство, затова планирайте кратко пътуване. Приоритет ще бъде духовната връзка помежду ви, която ще се задълбочи, както и вашата оценка за любовта.

 

Четете още Зодиите: Кое число ви носи щастие?

Коментари

Новини Варна