IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:25 | 16 декември 2016
Обновен: 21:19 | 2 май 2024

Годишен хороскоп за 2017 г.

За Скорпионите цялата година ще бъде изпълнена с вълнения – любов, пътувания и нови познанства

По материала работи: Пламен Янков
Годишен хороскоп за 2017 г.

Дали годината ще бъде добра за вас? Ще получите ли чаканото повишение? Ще срещнете ли любовта? В каква област да насочите енергията си? Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в годишния хороскоп, представен от dama.bg.

 

Овен

2017 г. ще предложи множество възможности за представителите на зодия Овен, само трябва да се възползвате от тях. Най-големи успехи ще постигнете в любовта и кариерата, затова трябва да фокусирате енергията си в тези сфери. Марс ще е на ваша страна през цялата година, а любовният ви живот ще е във възход. Очаквайте признание и растеж в професионален план.


Уран навлезе в Овен на 12 март 2011 и ще остане там доста дълго – до 15 май 2018 г. Това, разбира се, ще повлияе силно на Овните. Уран е свързан с пробуждането. Той предизвиква неочаквани събития, разтърсва ни, променя ни, връща хора в живота ни, които не сме чували от години, разрушава връзки, които изглеждат непоклатими. И всичко това – за да ни даде урок, да ни събуди и да ни накара да осъзнаем кои сме всъщност. Вие, Овни, ще трябва да научите много за себе си през 2017 г. и може би ще трябва да промените добре установените ви навици.

 

В астрологията Уран е планетата на независимостта. Уран действа по свои собствени правила. Никой не му казва какво да прави и кога да го прави. През 2017 г. тази енергия ще се отрази и на вас. Ще се чувствате като бунтари, ще искате да рушите окови и новата година ще е идеалното време да го направите. Време е да обърнете повече внимание на себе си, да стане по-независими и да разберете, че трябва да изградите щастието си сами, а не да го поставяте в ръцете на околните. Въпреки че ще се почувствате по-силни, ще трябва и да се научите да бъдете толерантни, защото иначе ще загубите няколко приятели.

 

Уран ще ви освободи от оковите и ще извади на повърхността много тайни и потискани желания. Всички страхове и разочарования ще излязат наяве, но не бива да се страхувате – ще е за добро. Най-накрая можете да намерите мир със себе си и да излекувате старите рани.

 

Накратко казано – 2017 е годината на промяната за Овните. Очаквайте животът ви да се промени по радикален начин, в някои отношения промяната ще е за добро, в други – не чак толкова, най-важното е да бъдете подготвени. Ако не се нагодите към ситуацията, ще се чувствате все по-потиснати и обезсърчени. Ако обаче сте готови да поемете живота си в ръце, с всичките му изненади и особености, ви очакват нови приключения, а всички знаем, че Овните са най-големите авантюристи в зодиака. 2017 г. ще ви предостави достатъчно нови предизвикателства и вълнения, за да задоволи вечно търсещия ви характер.

 

Телец

Хороскопът ви за 2017 г. показва, че вие, Телци, ще получите множество кариерни възможности, но това, на което трябва да обърнете най-голямо внимание, е вашето тяло и здраве. Ще трябва да се грижите повече за себе си.

 

През 2017 г. Уран преминава през 12-ти дом, което означава, че през годината ще сте особени потайни. Много е вероятно да се отдадете на хоби или дейност, за която не искате другите да знаят. Може би подготвяте грандиозна промяна в живота си, която не искате да споделите. Ще потърсите повече свобода и ще разперите крилете си, но далеч от чужди погледи. През 2017 г. ще се чувствате така, сякаш живеете два различни живота.


През 2017 г. ще имате много възможности за промяна, но ще е много лесно да ги пропуснете, ако само си седите вкъщи и нищо не правите. Ако не знаете какво да правите и се чувствате изгубени – започнете отнякъде, предприемайте малки крачки, но не стойте на едно място. Започнете курс или се присъединете към клуб, там ще откриете много интересни познанства и съвсем скоро ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват сега.

 

Всички Телци са здраво стъпили на земята и преследват целите си с трезва мисъл и упорство, затова очаквайте 2017 г. да ви поднесе много успехи, но не бива да пренебрегвате любимите си хора.

 

Онези от вас, които са родени в началото на май, ще са привлечени от нови култури и ще потърсят една по-духовна страна на живота. Останалите ще се фокусират върху собствената си креативност и ще открият неподозирани страни от характера си. Най-добро място за развитие ще са груповите занимания, затова последвайте нашия съвет и се запишете на курс, за който отдавна си мечтаете.

 

Близнаци

Мислите на Близнаците тази година ще са обсебени само от една думичка... любов! Но интересът им от един човек на друг ще се движи по-бързо от стрелите на Купидон. Близнаците ще се отдадат на много флиртове, тайничко ще търсят нещо по-сериозно, ще откажат няколко предложения и може би накрая ще са готови да направят една по-сериозна крачка.


Хороскопът за 2017 г. показва, че и тази година ще бъдете многостранни и многолики. Ще се запознаете с много хора, ще бъдете част от различни приятелски кръгове и постоянно ще жонглирате с множеството ви интереси.

 

Новолунието на 25 май ще сложи началото на един нов етап от живота ви. Това ще е идеалното време да започнете нов проект, да си потърсите нова работа или да започнете ваш собствен бизнес.

 

Рози и любовни писма ви очакват през първите 9 месеца на годината. Юпитер ви е подготвил цяла върволица от кандидати за сърцето ви, така че ви очакват изкушение на всяка крачка.

 

Ако сте необвързани, оглеждайте се внимателно и дайте шанс на поне няколко обожатели, защото не се знае какво ще стане.

 

Нептун ще премине през вашия 10-ти дом, което означава, че ви очакват изненади. Възможно е да получите нестандартни предложения или невероятни оферти за нова работа, но отново трябва да сте внимателни. Проучете добре въпроса, защото е възможно тези предложения да са твърде хубави, за да са истина.

 

Рак

През 2017 г. Раците ще трябва да се вслушат в сърцето си и да вярват повече в себе си. Те са мили, грижовни и емоционални. Най-важни за тях са дома и семейството. Тази година ще ги очакват много приятни моменти с любимите им хора, но ще сблъскат и с проблеми, срещу които трябва да се изправят смело, иначе ще загубят много.


Скъпи Раци, през 2017 г. ви очаква огромна промяна. Ще преживеете т.нар. кардинален кръст – вашият слънчев знак ще се намира срещу Плутон в Козирог и ще пресече Юпитер във Везни и Уран в Овен. По този начин се образува кардинален кръст, който води до огромни промени.

 

Ще трябва да взимате много решения и всяка област от живота ви ще се промени по някакъв начин. Всички тези промени могат да са за добро, ако сте подготвени и разсъдливи. Знаем, че сте емоционален знак, но през 2017 г. ще е много важно да не се затваряте в черупката си, а да се изправите пред трудностите. Ако не го направите, животът ще ви завърти в шеметен вихър и ще изгубите почва под краката си.

 

Не бива обаче да се плашите, този кардинален кръст ви предоставя възможността да поправите минали грешки и да се изправите пред проблеми, които отдавна сте избягвали. Накрая на годината ще се почувствате като преродени.

 

Лъв

Според прогнозите 2017 г. ще бъде благоприятна за сериозни връзки и нови начинания. Лъвовете са родени за лидери, освен това са амбициозни и упорити, затова няма да имат проблем да постигнат целите, които ще си поставят през новата година.


През 2017 г. ви очакват много промени и няма да можете да си поемете нито дъх. Всичко ще се случва шеметно бързо и няма време за почивка.

 

Всички Лъвове се стремят към кариерно развитие и държат много на семейния живот, но тази година контролът ще се изплъзне от ръцете им. Няма смисъл да се опитвате да се противопоставите на промените, единствената ви възможност е да се нагодите към тях.

 

През 2017 г. ще преосмислите някои неща от връзките си. Може би ще осъзнаете, че има известен дисбаланс в отношенията с партньора ви или че се лъжете в намеренията на някои от приятелите ви.

 

Юпитер ще навлезе във вашия 3-ти дом през октомври, което ще е идеалното време за приятни изживявания с роднини и съседи. Тогава ще е благоприятен момент да си купите кола или най-накрая да отидете на онова пътешествие, за което мечтаете от дълго време.

 

Дева

Тази година Девите ще са все така практични и добре организирани. Тези техни качества, както и усета им към детайлите, ще им донесат много успехи.


През втората половина на годината Юпитер ще навлезе в дома, отговарящ за комуникацията. Тогава ще получите много добри новини от любимите си хора. Възползвайте се от Юпитер, който ще ви донесе само късмет, и прекарвайте повече време с хората, които обичате. Обърнете им внимание и те ще ви отсипят с любов.

 

Зодиакалният ви знак е под силното въздействие на Сатурн още от 2015 г. Сигурни сме, че той ви е изправил пред множество предизвикателства, но те са ви направили по-отговорни, мъдри и прозорливи. Всички усилия, които сте положили през последните две години, ще се отплатят през 2017 г.

 

През 2017 г. Плутон ще навлезе в дома на либидото и страстта. Това означа, че ви очаква година на вълнуващи сексуални преживявания, но не използвайте секса като начин да контролирате партньора си – това ще ви изиграе лоша шега.

 

Сатурн ще навлезе в Козирог през декември 2017 г. и тогава най-накрая ще можете да си отдъхнете. Последните две години са били много тежки и е трябвало да работите упорито, за да достигнете целите си. Но ето че през следващата година те най-накрая ще са в обсега ви.

 

Годината няма да е съвсем безпроблемна. Ще трябва да се справите с трудности, загуби и поражения, но не бива да се отчайвате. Ние се спъваме и падаме с причина и тя обикновено не е лош късмет, просто отначало не можем да я проумеем. Затова не бъдете много строги със себе си, на всеки се случва да сгреши, вероятно съдбата има планове за вас.

 

Везни

Прогнозите за Везните са отлични! Вие навлизате в година на неограничени възможности, когато абсолютно всичко ще е по силите ви! Имайте повече увереност в себе си и взетите решения. Като истински Везни вие търсите баланса, хармонията и справедливостта в заобикалящия ви свят. Тъй като се управлявани от знака на партньорството, вие обичате да сте обградени от много хора. Чувствате се добре като част от отбор и не обичате да бъдете сами.

 

От септември 2016 г. Юпитер навлезе във вашия първи дом и ще остане там чак до 10 октомври 2017 г., което означава, че ще се радвате на почти цяла година късмет. Преминаването на Юпитер през този дом се случва само веднъж на 12 години, затова ще се отдадете на забавления през цялата година – пътешествия, концерти и много срещи с приятели.

 

Прогнозите показват, че в личен план ви предстоят промени. Ще преосмислите връзката си и след този анализ има два възможности изхода – или ще се разделите с половинката си, или ще преминете на следващия етап във връзката ви. Едно е сигурно – взаимоотношенията ви няма да останат същите. Нови хора ще навлязат в живота ви, които ще ви повлияят в личен или професионален план.

 

В началото на годината ще се чувствате енергични и романтично настроени. Всички необвързани Везни ще започнат да се отглеждат за потенциален партньор. Стрелите на Купидон могат да ви пронижат по всяко време, но трябва да сте внимателни – ако сте родени през октомври е силно вероятно да се влюбите в човек, за когото имате твърде идеалистични представи. Обсъдете новото си увлечения с приятелите – те ще ви отворят очите.

 

Началото на новата година ще е бляскаво за вас, Везни! Юпитер ще ви помогне в професионален план, затова трябва да сте уверени в себе си. Сега е моментът да поискате дългоочакваното повишение. Успехите ще са още по-големи за онези представители на зодията, които са родени в средата на зодиакалния месец.

 

Скорпион

Честито, Скорпиони! Очаква ви най-хубавата година от 12 години насам! Цялата година ще бъде изпълнена с вълнения – любов, пътувания и нови познанства. 2017 г. ще ви отведе на вълнуващо пътешествие, което ще ви промени завинаги.


През октомври Юпитер ще навлезе във вашия 12-ти дом, който отговаря за духовното. Тогава ще почувствате нуждата за промяна, за равносметка и за духовно развитие. Възможно е да се появи човек от миналото ви, най-вероятно предишен партньор. Това ще ви накара да преосмислите някои ваши решения.

 

Юпитер обикновено ни носи късмет, но трябва да се потрудим, за да спечелим благоволението му. Освен това присъствието му в 12-ти дом рядко е свързано с материални облаги, през тази година повече ще се радвате на емоционални награди, които ще ви направят по-щастливи.

 

Вие, Скорпиони, обикновено сте истински магнити за хората. Тъй като сте верни, предани и смели, хората искат да бъдат част от приятелския ви кръг. Освен това никой не остава безразличен към чара ви, но тази година този магнетизъм ще е умножен по няколко пъти! Ще се запознаете с много нови хора, но трябва да внимавате за техните намерения.

 

Сатурн ще навлезе в дома на парите, което означава, че тази година няма да ви липсват средства, но ще сте склонни към прахосничество. Добре обмисляйте покупките, за да не започнете 2018 г. с дългове.

 

Стрелец

За вас, Стрелци, годината ще е съдбовна! Очакват ви големи промени и неочаквани срещи, които отдавна са били предопределени.


През 2017 г. Сатурн все още ще се намира във вашия знак, което означава, че отново ще трябва да работите упорито, за да постигнете целите си. Не забравяйте, че Сатурн управлява съдбата и кармата, затова ви очакват няколко съдбовни срещи, които завинаги ще променят живота ви.

 

От април до август Сатурн ще бъде ретгрограден и ще ви накара да се поизпотите - ще ви постави пред множество изпитания, от които ще научите важни уроци. След това ще е време за равносметка, изведнъж ще се почувствате по-мъдри и уверени.

 

Стрелците винаги са се славели като един от най-импулсивните знаци и през 2017 г. ще ви се наложи да преосмислите някои от миналите ви решения. Тази година ще спечелите повече, ако забавите малко темпото и се фокусирате само върху няколко цели. Впрегнете всичките си усилия в житейските области, които смятате за най-важни.

 

Козирог

През 2017 г. ще се заредени с ентусиазъм, ще искате да се развивате и да преоткриете себе си. Всяка една област от живота ви ще претърпи положителна промяна.


Един ретрограден Сатурн ще се настани във вашия 12-ти дом в периода от 6 април до 25 август. Това ще е период на равносметка и усилено развитие. Ще трябва да платите старите си дългове и да преодолеете пречките, които ви отдалечават от целта. Опитайте се да не се ядосвате и да не планирате отмъщението си към хората, които не са се отнесли честно към вас. Няма смисъл да вгорчавате живота си, просто продължете напред.

 

Според прогнозите в този период ще откриете истинските лица на някои от познатите ви. За да се справите с това, ще трябва се научите да прощавате и да живеете по-спокойно.

 

Плутон, планетата на промяната и трансформациите, все още ще се намира в Козирог и това ще задейства нишка от промени. Ще промените начина си на живот, ще се разделите с хора, които никога не са ви били напълно предани и ще поставите началото на един нов етап от живота ви. Всъщност Плутон се намира във вашия знак още от 2008 г. и ще остане до 2018 г. Това са 10 години на усилени промени. Чувствате ли се вече по-различни? Вероятно пътуването не е било никак лесно, но най-лошото е зад гърба ви. Съвсем скоро ще намерите мир и спокойствие.

 

През годината ще обърнете по-голямо внимание на здравето си и усилията да влезете във форма ще се отплатят. След юли ви очакват приятни изненади в любовен план, независимо дали сте обвързани или не.

 

Водолей

Годината ще бъде благоприятна за кариерно развитие и пътувания. Някои от съкровените ви желания ще станат реалност, а околните ще са запленени от чара ви.


През 2017 г. Северният възел ще се намира в Лъв, което означава, че през май ще се съсредоточите върху личностното ви развитие и изграждането на нови взаимоотношения. След това, когато Северният възел се премести във вашия зодиакален знак, ще ви обземе нужда от повече независимост. Ще искате да се разбунтувате и да вървите против правилата. Трябва да овладеете тази ваша стихийност, иначе ще си навлечете проблеми.

 

Юпитер ще бъде във вашия дом, отговарящ за пътуванията, затова пътешествията постоянно ще са в ума ви. Ще търсите спасение от ежедневието ви в кратки, но вълнуващи пътувания. Те няма да променят живота ви, но ще променят мирогледа ви. Ще станете по-отворени към света и ще израснете в духовен план.

 

През октомври Юпитер ще се намира в 10-ти дом, отговарящ за кариерата. Юпитер е планета, която носи много късмет и щастие, затова очаквайте радостни новини в професионален план.

 

Сега е момента да се замислите какви ще бъдат бъдещите ви цели и да положите основните за постигането им, за да можете да се възползвате от благоприятното въздействие на Юпитер.

 

През годината ще се изправите пред множество предизвикателства – малки и големи. Ще се сблъскате с хора, които ви завиждат и искат да ви навредят. Бъдете подготвени и не бягайте от проблемите.

 

Риби

През октомври Юпитер ще навлезе в дома, отговарящ за пътешествията. Това означава, че в края на година ще сте заети с пътувания. Ще преживеете горещи романси, но ще се сблъскате с финансови проблеми.


Тази година ще се чувствате авантюристично настроени, няма да искате да стоите на едно място, а ще кипите от енергия. Ще научите нови неща и ще развивате талантите си. Ще бъдете уверени в решенията си, а Юпитер ще ви помогне с мъничко късмет. Единственият проблем е, че харчите така, сякаш притежавате бездънна сметка. Внимавайте с финансите, за да не се окаже, че ще приключите 2017 г. с дългове.

 

През последните три месеца от годината нов човек от зодия Стрелец ще навлезе в живота ви и ще го промени завинаги. Най-вероятно срещата ви ще е свързана с професионалното ви развитие.

 

След 10 октомври ще сте отдадени на мисли за пътешествия. Дори да не отидете много далеч, тези пътувания ще ви дадат ценни уроци. Много е вероятно да се запознаете с хора от различни култури, които да отворят очите ви за нови неподозирани възможности.

 

През последните години преминавате през кардинални промени и вероятно вече се питате кои сте всъщност. Е, през 2017 г. ще се приближите до отговора на този въпрос. И бъдете спокойни – скоро ще намерите правилната посока.

Коментари

Новини Варна