IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
10:14 | 2 януари 2017
Обновен: 23:35 | 19 май 2024

Трикове да се събудим с красива коса

Вържете я на кок през нощта!

По материала работи: Слав Велев
Трикове да се събудим с красива коса

Изненадващо, но тези трикове са използвани още в Древна Русия ‐ да сплетеш косата в хлабава плитка през нощта и да я вдигнеш на кок се счита за изключително правилно решение ‐ косата на сутринта не е оплетена, не се цапа и не пречи на съня. Ако сте горда собственичка на дълга коса, къдрици, коса със средна дължина, лишена от обем ‐ опитайте да спите с кок върху главата си! Поради факта, че косата е леко повдигната цяла нощ в корените, на следващата сутрин се събуждаш с удивителен обем в прическата! Събраната косата освен всичко не се цапа толкова бързо. 

 

С каква прическа е по‐добре да се спи Сплетена в плитка коса през нощта ‐ много е удобно. Косата не се роши по време на сън, не влиза в лицето. Освен удобството, плетенот и връзването на косата има още един плюс. Нищо чудно, че древните красавици са го правили всеки ден! Сплетената, събрана коса расте по‐бързо! 

 

Нощната прическа не трябва да е стегната. С помощта на хлабав ластик ще помогнете на косата да диша, когато остава кплетена в плитка за по‐дълго. Ако искате да се събудите на сутринта и да имате фантастичен водопад в косите, нанесете на влажната коса малко пяна и тогава я сплетете, отбелязва zajenata.bg.

Така тя ще запази формата от корените до върха! Можа да плетете косата не само през нощта, но и през деня. За по‐добър растеж и предотвратяване на негативното въздействие на вятъра, яркото слънце и UV‐ радиацията, се препоръчва косата да се плете на плитка. Опитайте и няма да съжалявате! А после всички приятелки ще искат номера на фризьора ви!

 

Четете още: 

Направи си сама лесна прическа за Нова година (СНИМКИ)

 

Коментари

Новини Варна