Стунджи ще става дядо
Музикантът е щастливо женен за маркетинг мениджърка
Публикувана: 11 Jan 2017 | 15:54
Снимка: LOVE style

Стоян Янкулов-Стунджи ще става дядо. Музикантът, който миналата година навърши 50, чака внуче. Дъщеря му Стилияна от неговия брак с Мая Янкулова е бременна и според видеозона ще си има момиченце.


Щастливото събитие ще се случи съвсем скоро. Стилияна е на 26 и през годините отношенията ѝ с нейния известен баща не вървяха особено гладко, но сега двамата се разбират добре. Самият Стунджи също е много щастлив в личния си свят.


Музикантът се радва на ново семейство. Той сключи брак с Дора Арабаджийска, която работи като маркетинг мениджър в столичен клуб, а преди това е била на същата длъжност в БНТ. Двамата дълго време избягваха да афишират връзката си, защото музикантът се бе напатил покрай писанията за любовната му история с Елица.


Както е известно, музикантът предложи брак на певицата през 2008-а на Коледа в студиото на несъществуващото вече предаване „В неделя с...“ по БНТ.

Тогава Стунджи падна на коляно и даде годежен пръстен с диамант, поставен в камбанка, на приятелката си. И макар мнозина да очакваха да има сватба – такава не бе вдигната. Клюките по адрес на двамата пък не спираха.


Само две години след официалния годеж се появиха информации, че Елица има забежка с рапъра Криско, а през 2011-а изпълнителката официално обяви края на връзката си със Стунджи. Тя заяви, че двамата ще продължат да работят в тандем, но вече само като приятели. Освен това всеки от тях има и своите солови изяви, пише списание LOVE style.

 

tialoto.bg

 

Четете още Деси Цонева призна: Омъжвам се през лятото!

Коментари ( 0 )