IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
16:41 | 16 януари 2017
Обновен: 06:24 | 19 април 2024

Шест от зодиите ще се къпят в пари през 2017 г.

Късметлиите трябва просто да следват пътя на звездите

По материала работи: manager
Шест от зодиите ще се къпят в пари през 2017 г.

2017 година ще бъде доста благоприятна във финансово отношение за шест от представителите на зодиака. А ако не сте сред тях, не унивайте и не им завиждайте, просто внимавайте как управлявате финансите си и следващата година може да се окаже успешна и за вас. Вижте кои са избраните:

 

ОВЕН

 

Овните ще имат добри финанси. Главното е да не афишират успехите си и да не се хвалят с финансовите си постижения. Споделяйте победите си само с най-близките и се постарайте да не рискувате парите си до есента.

 

БЛИЗНАЦИ

 

След средата на лятото Вселената ще започне да ви помага в начинанията ви. Във всеки случай, звездите още от сега ви обещават повишение на работа и финансов успех в началото на есента.

 

ДЕВА

 

Още през февруари звездите ви обещават много и интересни делови предложения с перспектива за добър доход. А изкараното, по-добре оставете за есента, когато събраният капитал ще трябва да бъде изразходван за нуждите на семейството и дома. Другите разходи не обещават добри резултати.

 

СКОРПИОН

 

През тази година ще ви се удаде да изкарате пари не само в професионален план, но и от талантите и хобитата си. Точно там може да рискувате и няма да проиграете възможностите си.

 

КОЗИРОГ

 

За козирозите годината ще бъде лека във финансов план, трябва да сте внимателни само с документите: внимателно ги изучавайте, за да не попаднете в неприятна ситуация. А на късмет и леки печалби не разчитайте – финансовият ви успех тази година ще зависи само от вашето упорство и трудолюбие.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Звездите обещават перспективни приходи и заслужени подаръци на водолеите, но всичко това ще започне някъде към началото на лятото. От ноември ситуацията ще се подобри още повече, очаква ви повишение в службата и приятни бонуси.

 

Още по темата:

3 са зодиите, на които животът ще се преобърне през 2017 г.

 

Коментари

Новини Варна