IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
21:15 | 17 януари 2017
Обновен: 18:07 | 2 април 2024

Подходящ чай за теб според кръвната ти група

Вижте и подходящите храни

По материала работи: Юлиян Атанасов
Подходящ чай за теб според кръвната ти група

Според редица изследвания кръвната група е тясно свързана с това, което ядем и пием. Поради тази причина за всяка от групите има храни и напитки, които могат да намалят или увеличат енергията. Виж кои са чайовете и храните, които са подходящи за теб и твоята кръвна група:

 

0 кръвна група – препоръчва се редовната консумация на месо. Хората с 0 кръвна група обаче трябва да избягват приема на глутен и млечни продукти. Тези хора не водят стресиран начин на живот, знаят как да се предпазват от стреса, но въпреки това голяма част от тях страдат от киселини в стомаха. Препоръчва се редовно да пият зелен чай, мате, джинджифил и женшен.

 

 

А кръвна група – хората с такава кръвна група са емоционални и лесно се стресират. Поради тази причина повечето от тях имат високи нива на хормона на стреса, наречен кортизол. Препоръчително е хората с А кръвна група да наблегнат на растителната храна, йогата и медитацията, за да се справят със стреса. Препоръчва се редовно да пият зелен чай, чай от невен, мащерка и жасмин.

 

В кръвна група – хората с В кръвна група са склонни към развиване на автоимунни заболявания, често имат проблеми със съня и са летаргични. Те имат бавен метаболизъм, храносмилателната им система е устойчива, но защитата им от бактерии е слаба. Препоръчва се редовно да пият чай от червена боровинка, зелен чай и комбинация между маточина и градински чай.

 

АВ кръвна група – хората с такава кръвна група са доста интуинтивни, не са склонни към стрес и често са в добро настроение. Лошото е, че голяма част от хората с АВ кръвна група са с намалено либидо. Препоръчва се за мъжете редовно да пият чай от мента и коприва. И на двата пола ще се отрази добре приема на сай от сандалово дърво, мента, зелен чай и божур.

 

teenproblem.net

 

Четете още:Кариес при малко дете – причините 

Коментари

Новини Варна