IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
09:20 | 14 февруари 2017
Обновен: 23:01 | 19 май 2024

25 романтични филма, които трябва да гледате

Сипете си по чаша вино и седнете с любимия човек да погледате някоя от тези вдъхновяващи истории за любовта

По материала работи: Пламен Янков
25 романтични филма, които трябва да гледате

50 First Dates (2004) / 50 първи срещи

Адам Сандлър и Дрю Баримор са чудесна комбина в тази свежа комедия, а смехът ви е 100 % гарантиран. Купища куриозни, забавни и романтични моменти ще погъделичкат и стегнат мускулите на стомаха ви.


The Notebook (2004) / Тетрадката

Всеки човек е имал поне веднъж в живота си една истинска, незабравима, страстна, изпепеляваща и сякаш невъзможна любовна история. Този филм разказва именно за нея.


The Vow (2012) / Сватбен обет

Отново се срещаме с актрисата Рейчъл Макадамс. Романтичните филми са нейна запазена марка и с ръка на сърцето можем да заявим, че тя се превъплъщава в ролите си с такава лекота, че напълно забравяме всичко останало.


Good Luck Chuck (2007) / Чък за късмет

Още един романтичен филм, в който смехът ще ви разтърси из основи. Внимавайте да не се задавите с пуканките, защото комичните сцени с леко пиперливо чувство за хумор изскачат изневиделица и могат да ви хванат неподготвени. романтични филми


Love and other drugs (2010) / Любовта е опиат

Колко истина има в това заглавие, нали? Сюжетът на филма ни въвлича в една по-нестандартна любовна история. Почитателите на Ан Хатауей и Джейк Гиленхал ще останат доволни от добрата актьорска игра и забавно-романтичен сюжет.


Forrest Gump (1994) /Форест Гъмп

Класика в жанра. Драматична комедия, направена по романа на Уинстън Грум от 1986 година, получила общо 38 награди, между които и 6 Оскара. А едва ли има по-достоен за главната роля от Том Ханкс.


Legends of the Fall (1994) / Легенди за страстта

Любовен четириъгълник, трима братя и една красива жена. Сцени, изпълнени с драматизъм и страст, които ще ви разплачат и разтърсят. Да не забравяме и участието на Брад Пит – любимецът на много жени.


P.S. I love you (2007) / Послепис: Обичам те

Филм, който може да разчувства дори и най-коравосърдечния зрител. Необикновена история за силата на чувствата, които продължават да горят със същата страст, дори и след смъртта. Едно недвусмислено и мъдро послание, отправено към всички мъже и жени. P.S. В главните роли – Джерард Бътлър и Хилари Суонк.


Sweet November (2001) / Месец любов

Чарлийз Терон и Киану Рийс се срещат в една завладяваща история, която ще ви разтърси дълбоко и ще преобърне напълно представата ви за любовта.


The Holiday (2006) / Ваканцията

Кейт Уинслет и Камерън Диаз ще се погрижат за доброто ви настроение в една непринудена романтична комедия за две красиви жени, които срещат любовта точно където и когато най-малко я очакват.


The Time Traveler's Wife (2009) / Жената на пътешественика във времето

На хоризонта отново е талантливата Рейчъл Макадамс (да не си помислите, че й правим някаква реклама, съвпадението е напълно случайно), която си партнира с Ерик Бана – друг любимец на женската аудитория. Филмът обещава да се хареса на публиката с по-разчупено и богато въображение, защото сюжетът има нестандартен поглед към света, а в него се преплитат фантастика, красива любовна история и умерена доза авантюризъм.


Good Will Hunting (1997) / Добрият Уил Хънтинг

Мат Деймън влиза в ролята на млад гений по математика, чийто живот обаче е бил единствено непрестанна борба за оцеляване и труд. Романтиката във филма е много премерена и ненатрапчива, но за сметка на това ще се влюбите в играта на талантливия актьор.


The Butterfly Effect (2004) /Ефектът на пеперудата

Почитателите на фантастиката и на Аштън Къчър ще останат доволни. Препоръчваме първата, оригинална част на филма, защото според неписаните правила на киното, тя си остава винаги най-добра.


City of Angels (1998) / Град на ангели

Ако не вярвате в ангели, този филм ще ви помогне да промените мението си поне за час и половина. И как иначе, щом в ролята на на ангела, изпратен на Земята, влиза самият Никълъс Кейдж. Мег Райън чудесно се справя с ролята на лекарка, изгубила вяра в своите способности. Чувствената любовна история и добра актьорска игра ще внесат една здравословна доза магия и романтика в ежедневието ви.


If Only (2004) / Само ако

Действието се развива в добрия стар Лондон, а историята на филма ни учи как трябва да ценим хората, които най-много обичаме, защото когато ги изгубим, вече е прекалено късно, а животът ни се обезсмисля. Прекрасната Дженифър Лав Хюит ще ви разчувства и просълзи.


August Rush (2007) / Аугуст Ръш

Авторът ще наруши правилата и единствено тук ще си позволи да изрази лично мнение. Това е един от най-добрите романтични филми, снимани някога. Историята ще ви накара да се замислите върху съдбата, живота и неговите неочаквани обрати. Ще ви накара наивно да повярвате, че истинската любов никога не умира, независимо от разстоянието и времето.


Click (2006) / Щрак

Адам Сандлър и Кейт Бекинсейл се развихрят в тази романтична комедия с поучителен край. Представете си, че имате универсално дистанционно, чрез което можете да управлявате живота си и да бъдете господар на съдбата си. Звучи прекрасно, но.. внимавай какво си пожелаваш! Скоро се случва точно обратното и дистанционното превзема живота на вечно уморения и недоволен работохолик Майкъл, от което следват куп шеметно куриозни моменти, на които да се посмеете от сърце.


Ghost (1990) / Дух

Още една класическа история за силата на любовта. Приказка, в която се преплитат драматична история от загубата на любим човек, предателство и възмездие. Три номинации за Оскар; три номинации за Златен глобус; три номинации на Британска академия; номинация за оригинален сценарий.


Memoirs of a Geisha (2005) / Мемоарите на една гейша

Филмът ще ви отведе в един съвсем различен свят на друга култура, който и до ден днешен остава приятно загадъчен и мистериозен за съвременния европейски човек. Лентата разказва за историята на малкото момиче Саюри, което се превръща в легендарна гейша, спираща сърцата на мъжете дори само с един поглед. Но душата й остава бездънен кладенец от скрити чувства към единствения мъж, за когото сърцето й тайно копнее. По бестселъра на Артър Голдън.

 

It's Complicated (2009) / Не е лесно

Гарантиран смях с Мерил Стрийп, Алек Болдуин и Стив Мартин. Какво прави една романтична комедия смешна и изключително забавна? Неочаквана любовна афера между бивши съпрузи, много неловки ситуации и остроумни реплики. Всичко това ще срещнете в този филм, получил три номинации за Златен глобус.


Message In A Bottle (1999) / Писмо в бутилка

Има филми, които оставят траен белег в сърцето на зрителя и пораждат надеждата, че любовта и щастливият край могат да съществуват и извън пределите на големия екран. Този легендарен сценарий е един от тях. Потопете се в дебрите на страхотната любовна история и изживейте всеки миг от нея, забравяйки за останалия свят.


Don Juan DeMarco (1994) / Дон Жуан

Нима има някой по-подходящ от Джони Деп, който да изиграе ролята на най-знаменития любовник на всички времена? Ако сте забравили този велик филм, време е да си го припомните.


The Lake House (2006) / Къщата на езерото

Киану Рийвс и Сандра Бълок несъмнено обичат да си партнират. След като се сработиха отлично в „Скорост” през далечната 1994 година, през 2006 двойката артисти се срещнаха отново на големия екран, този път в създаването на една мистериозна романтична драма. Двама души, които се влюбват, без реално да са се срещнали, защото тя живее в центъра на Чикаго, той – край далечно усамотено езеро; тя живее в 2006 година, той - в 2004. Стана ли ви любопитно? Тогава ви оставяме да гледате филма, без да издаваме повече подробности.


The Curious Case of Benjamin Button (2008) / Странният случай с Бенджамин Бътън

Филмът си играе умело с въображението и емоциите на публиката, за да я остави без дъх. Нестандартен и необикновен сценарий, който разчупва всякакви установени норми и рамки, както и перфектна актьорска игра от страна на Брад Пит и Кейт Бланшет. Филмът печели 7 награди и 18 номинации от различни американски академии и сдружения на критици.


The Bodyguard (1992) / Бодигард 

Оставили сме най-доброто за десерт. Няма как да не споменем това заглавие в памет на незабравимата Уитни Хюстън, чийто актьорски и певчески талант ще бележат завинаги сърцата на публиката.

slojno.com

Коментари

daylyporn ( преди 3 години )
https://***.daylyporn.com/blonds-wife-fucks-friend-while-husband-films-surprise-ending-pornmania-org/ https://***.daylyporn.com/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
cams4videos ( преди 3 години )
I think, that you commit an error. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate. ------ https://***.host4cams.com/sorpresota-por-webcam/ | https://***.host4cams.com/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Тони ( преди 3 години )
Забравихте да споменете ,,Отмъщение '' с Кевин Костнър. Страхотен хилм !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна