IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
18:28 | 23 февруари 2017
Обновен: 02:20 | 20 април 2024

Жени на изчезване

Няколко типа жени, вписани в Червената книга

По материала работи: Деян Михайлов
Жени на изчезване

Жените са прекрасни същества..., поне някои от тях. Ето защо тук ще ти презентираме няколко типа жени, вписани в Червената книга като изчезващ от планетата Земя вид. Пожелаваме ти да си намериш една от някой от типовете!

Домакинята


Да не се бърка с "домакинката" от студентското общежитие! Тя чисти, готви, пере, простира, глади, мие и подрежда и това ѝ носи дори известна доза мазохистично удоволствие – нещо като ъпдейтната версия на баба ти. Ако намериш такава жена, не я изпускай, защото алтернативата е и ти да се занимаваш с гореизброените дейности, а знаем, че надали умираш от желание.

 

Вярната


Моногамията е рядкост по принцип и докато мъжете понякога обичаме да се хвалим с похожденията си, много дами също са "играчи", но са значително по-прикрити. 

 

Стилната


Няма какво да се лъжем, жените със стил са на изчезване. Да кажем не на жените с идиотски грим, кичозни бижута, леопардови принтове и чалгарски lifestyle. 

 

Умната
 

Може да е красива и много секси, но за какво ще си говорите после - за новия хит на някоя от певиците по ТВ Планета, а някои обувчици или гримчета? Надали това са любимите ти теми. И не говорим за това да има докторска дисертация и да знае наизуст "Одисей" на Джойс или "Война и мир" на Толстой, а да има все някакви интереси, свързани с култура и изкуство.

 

Мъжкото момиче
 

Тя не е лигла и не се притеснява, че ще си счупи някой нокът. Може сама да си отвива капачките на бурканите, гледа футбол с теб, директна и пряма е, а и дори шофира добре. Тези жени са перли!

 

Естествената
 

Няма силикон в гърдите, няма хиалуронова киселина в устните, няма опънати скули, няма екстеншъни по косата, няма ноктопластика, няма изкуствени мигли, няма тена на Доналд Тръмп от ежедневен солариум, цветът на косата ѝ си е нейният, веждите не са оскубани до степен на неузнаваемост, червилото не излиза от очертанията на устните, няма и 10-сантиметров пласт фон дьо тен. Прекрасна и истинска е. (Това не значи изобщо да не ползва грим, не ни разбирай грешно!)

Sportal.bg

Коментари

Новини Варна