IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
15:38 | 24 февруари 2017
Обновен: 04:46 | 26 март 2024

Сантра проговори: Загубих приятеля си в катастрофа!

Певицата за първи път споменава за трагедията, пресъздаде я в клип

По материала работи: Пламен Янков
Кадър: Павлин Иванов

Сантра е преживяла истински ужас преди година и половина, когато губи своя приятел в катастрофа. И за първи път публично говори за случилото се, дори вплете личната трагедия в клип.


Сантра и Dee представиха видеото към новата си песен „Място и време“, в което се разказва за важните неща, за фаталните грешки, за любовта, която оценяваме едва когато я изгубим. И как в живота всичко може да се промени за една секунда.


Сантра и Dee са двойка, която спори, докато пътува с автомобил. Спорът прераства в скандал, а скандалът... – в пътен инцидент с трагичен край. Мъжът загива на място. А за жената това е момент на шок и на равносметка – за пропуснатите възможности и неоценените моменти – за това, което е имала, но е изгубила и никога няма да се върне.


Силното емоционално въздействие с което е зареден проектът, със сигурност се дължи на факта, че в него има личен момент от живота на певицата.


По текста, музиката и аранжимента на „Място и време“ са работили съвместно Сантра, Ex и Dee. Клипът е дело на Павлин Иванов-Bashmotion.

​tialoto.bg

Коментари

Новини Варна