IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
09:30 | 24 март 2017
Обновен: 23:36 | 8 април 2024

3-те най-самовлюбени зодии

Не могат да приемат, че има по-добри, прекрасни и съвършени от тях

По материала работи: Пламен Янков
3-те най-самовлюбени зодии

Това са зодиите, които обичат себе си на първо място. Те са родени такива и завинаги ще си останат най-самовлюбените в зодиака.

 

Телец

Телците могат да прекарат часове пред огледалото, ако имаха такава възможност. От всички на света те най-много обичат себе си. Смятат, че са олицетворение на съвършения човек и с всичко, което кажат или направят стават модел за подражание. Най-много от всичко Телците харесват характера си, колкото и проклет да е той. Смятат, че инатът им е градивен, въпреки че им създава повече проблеми и неприятности, отколкото им помага за нещо. Те са изключително самоуверени, никак не им липсва самочувствие и обичат да го демонстрират по всички възможни начини. Един истински представител на зодия Телец няма да ви направи комплимент, но винаги ще очаква вие да направите комплимент на него. Единственото, което ще чуете в отговор е "Така си е" и ще вирнат високо глава. Такива са си...

 

Дева

Няма по-самовлюбени от Девите. Те харесват всяка част от тялото си и смятат, че имат съвършени форми. Имат огромно самочувствие, не спират да се оглеждат във всички витрини, покрай които минават. Винаги си носят огледалце в чантата и няма как да ги засегнеш на тема външен вид. Съвършени са от глава до пети. Обръщат голямо внимание на всеки детайл от визията си, най-много си падат по дрехите. Имат цял куп тоалети, с които обичат да се хвалят. Девите мразят някой да им казва, че не правят нещо като хората. Те са силно убедени, че всичко, което вършат е правилно. И ако някой има късметът да им спори, ще им вгорчат живота. Девите също смятат, че са над всичко и всички и нямат проблеми да искат цялото внимание на света за себе си.

 

Водолей

Няма по-прави от Водолеите. С тях не можеш да спориш! Всичко, което кажат е мерило за правилно и съвършено. За такива се имат и те. Чували ли сте някога Водолей да си признае грешката? Няма и да чуете. Представителите на тази зодия са свикнали вечно да се оглеждат в себе си и да не зачитат мнението на другите. Те смятат, че от всичко разбират и винаги са на първо място, по която и тема да си засегнеш. Не могат да приемат, че има по-добри, прекрасни и съвършени от тях. За това и можеш да влезеш в голям конфликт с Водолей, ако тръгнеш да му показваш грешките. За това стойте настрана и имайте едно наум за тази зодия.

actualno.com

 

Четете още Какво мислят хората за вас според зодията ви

Коментари

Новини Варна