IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
11:49 | 26 март 2017
Обновен: 18:46 | 17 април 2024

5 магически трика с красотата, които никой не казва

Още тайни за перфектната външност

По материала работи: Юлиян Атанасов
5 магически трика с красотата, които никой не казва

Всички жени прекарват изключително много време в нанасяне и създаване на перфектния грим и оформяне на желаната прическа.Разбира се, има трикове, които значително могат да намалят това време без да бъде за сметка на крайния резултат.Представяме ви топ 5 на магическите трикове с красотата, които обикновено специалистите крият.

 

1. Напукани крака

 

Често краката са напукани, като това се забелязва най-отчетливо в зоната около петите. Най-добрият съвет е вечер преди да си легнете да се намажете с вазелин и да си обуете чорапки. На сутринта ще усетите невероятна разлика!

 

2. Напукани устни

 

Оставете настрана всички скъпи балсами за устни и ексфолирайте устните с четката за зъби. Действайте в кръгообразни движения – по този начин ще махнете мъртвата кожа от устните.

 

3. Махнете пъпката

 

Оставете настрана скъпите кремове и премахнете пъпката с класическа и обикновена вода за уста. Алкохолът в нея ще изсуши проблемната част и ще махнете пъпката за отрицателно време.

 

4. Избелете зъбите

 

Малко количество сода за хляб, смесена с пастата за зъби, която използвате, ще направи чудеса с усмивката и зъбите ви.

 

5. Плътни устни

 

Ако искате да се сдобиете с плътни устни, добавете няколко капки ментово или люто масло – по този начин естествено ще получите желания ефект.

 

teenproblem.net

 

Четете още: Електронните устройства носят риск от диабет при децата

 

Коментари

Новини Варна