IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
20:12 | 27 март 2017
Обновен: 16:02 | 26 март 2024

Николета завъртяла главата на Роналдо, била и с Гришо

Това твърди испанска медия

По материала работи: Ставри Таргов
Николета завъртяла главата на Роналдо, била и с Гришо

Тя открадна гаджето на Шарапова и завъртя главата на Роналдо“. С това заглавие излиза испанският сайт Balon Rosa, който обръща внимание на родната плеймейтка Николета Лозанова.  

 

Описват я като най-известната футболна съпруга в България, а сред завоеванията ѝ са Григор Димитров и Кристиано Роналдо.  Когато тръгнаха слуховете, че Гришо вкарва форхендите си в полето на тв водещата, мениджърът на Димитров се закани, че ще съди Николета.

 

Тя охотно кокетничеше по отношение на Гришо, радваше се на слуховете, че делят обща постеля и го хвалеше какъв професионалист е. До заканата за съд, когато всичко секна.  

 

По същия начин Николета действаше и за Роналдо, като слуховете тръгнаха от родни таблоиди, които бяха цитирани на Острова. И колелото се завъртя без да е ясно дали Роналдо въобще познава родната брюнетка.

 

Испанският сайт допълва, че футболистите Николай Михайлов и Валери Божинов също са в списъка ѝ, като на последния роди дъщеря.  

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна