IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
08:43 | 26 април 2017
Обновен: 13:48 | 22 март 2024

Хороскоп за месец май- Овен

Какво вещаят звездите

По материала работи: Пламен Янков
Хороскоп за месец май- Овен

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива самият хороскоп за май 2017 г. През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

 

През май, Марс ще навлиза в Близнаци. Следователно, можете да очаквате положителна енергия по отношение на образованието, обработването на информация и личностното развитие по принцип. Заради Меркурий в Овен, ще бъдете сигурни за вашето решение от началото на месеца. Ще бъдете уверени в комуникацията.Когато става въпрос за любов, Венера обещава успех на тези, които не се отказват. Ще ви донесе радост в показването на превъзходството си пред другите съперници.

 

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

 

Овен

Вътрешна сила, внезапна енергия, самоувереност

 

През май, апогеят на пролетта, вашата нужда от междуличностни контакти ще се обостри значително. Необвързаните представители ще започнат да търсят и да копнеят за сродна душа. Звездите показват, че ще имате успех при създаването на нови контакти. Обвързаните представители на зодия Овен могат да очакват хармония във връзката си.

 

Внимавайте около приятелите си. Сред тях дебне предател. С този човек трябва да се справите сами. Покажете му, че не е добра идея да си прави неприлични шеги за вас.

 

Ако винаги сте се наслаждавали или сте впечатлени от рисуването, сега е времето да започнете уроци и да опитате.

 

Трябва да опитате да подсилите имунната си система. Тези дни сте уязвими. Но не разчитайте на изкуствени продукти.

khoroskop.com

Коментари

Новини Варна