IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
09:37 | 21 май 2017
Обновен: 16:39 | 26 април 2024

Какво подпомагат различните видове мед

Липовият мед е се препоръчва за белите дробове и черния дроб

По материала работи: Юлиян Атанасов
Какво подпомагат различните видове мед

Акациевият мед не предизвиква алергии, подходящ е за малки деца, полезен е за хора, които са предразположени към диабет, този вид мед е и за хората с по-чувствителни стомаси и проблеми с белите дробове, каза за „Агрозона“ Соня Григорова, представител на пчелна ферма.

 

Липовият мед е се препоръчва за белите дробове и черния дроб. За благотворно влияние върху черния дроб, жлъчката и бъбреците можете да разчитате на меда от кориандър, каза Григорова.

 

Отново за черния дроб, но и за белите дробове и сърцето е добре да се приема мед от магарешки бодил. Магарешкият бодил действа благотворно върху мъжката потентност и действа превантивно при проблеми с простатата. Ако искате да спите спокойно, похапвайте мед от лавандула. Слънчогледовият мед добре повлиява сърцето и черния дроб, а рапичният – костната, нервната и автоимунната системи. За стимулиране на имунната система Соня Григорова препоръчва манов мед, богат на минерали, той действа възстановяващо и кръвообразуващо.

http://agrozona.bg

 

Четете още: Печена ябълкова палачинка

Коментари

Новини Варна