IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
08:31 | 22 май 2017
Обновен: 00:12 | 28 март 2024

Любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Хармонията в любовта ще бъде нарушена за представителите на зодия Рак

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017

По отношение на любовта, предстои седмица, в която разговорите с половинката ще са от съществено значение. Необвързаните ще имат по-големи шансове за нови познанства и създаването на нова връзка.


Възможно е да липсва хармония в любовта, но в края на седмицата нещата се нормализират. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп, подготвен от екипа на az-jenata.bg.


Овен

По отношение на любовта определено това няма да бъде най-лесната ви седмица. Възможно е да изпитате неудовлетворение в работата си и гневът ви да рефлектира върху половинката. Внимавайте с емоциите. В края на седмицата добрата комуникация помежду ви ще се възвърне.


Телец

Може да се чувствате по-напрегнати по отношение на любовния ви живот. Възможно е различия между вас и любимия човек да нарастват. Ако има силно чувство на неудовлетвореност тази пропаст помежду ви няма как да бъде преодоляна. Не прикривайте вашите чувства и емоции, но не забравяйте и да запазите добрия тон при комуникация.

 

Близнаци

Новолунието във вашия знак в четвъртък, може да донесе ново начало за вас в любовния ви живот. Ако сте чакали идеалното време, за да преследвате нова цел, не забравяйте да действате в рамките на следващите няколко седмици.


За обвързаните представители на зодията това ще бъде и времето, в което ще могат да отворят диалог с партньора си за теми, които не са обсъждали по-рано. Ще бъдете приятно изненадани от комуникацията помежду ви.


Рак

Хармонията в любовта ще бъде нарушена и за представителите на зодия Рак. Възможно е половинката да не ви оказва така търсената от вас подкрепа. Може да се окаже, че той или тя дори ви саботират в постигането на целите ви, свързани с кариерата.


Вероятно партньорът ви се страхува успехите ви да не застрашат по някакъв начин връзката. Не забравяйте да говорите с любимия човек, преди нещата да са станали необратими.

 

Лъв

Емоционална ще бъде седмицата за Лъвовете. Началото ѝ ще бъде продиктувано от повече спорове, напрежение, което може да се дължи на работата ви и това няма как да не се отрази на връзката ви. За щастие любимия човек ще прояви търпение и разбиране и в края на седмицата ви очаква затопляне на взаимоотношенията и романтика.


Дева

Ако се намирате в във връзка, то борбата за власт между вас и половинката ще се усети силно в края на седмицата. Тя ще е свързана с теми като секс или разрешаването на битови проблеми. Възможно е единият от вас да иска дете, а другият все още да не е готов за тази стъпка. Друга възможност е да не се чувствате удовлетворени в спалнята. Разговорите ще помогнат да изясните недоразуменията.

 

Везни

В четвъртък Венера ще бъде в позиция с Плутон. Като имате Венера във вашия партньорски сектор, това обикновено е индикация, че връзката ви е благословена с допълнителна хармония, но тази седмица е по-вероятно вие и вашият партньор да се наложи да се справите с трудна ситуация.


Всеки от вас има подход, който бива приеман от другия като манипулативен. Следващата седмица ще ви бъде по-лесно да комуникирате.

 

Скорпион

Възможност за инвестиции или новини за повишаване на заплатата на вас или половинката ви ще повиши настроението ви. Разговорите за романтика ще бъдат най-сладки в неделя. Радвайте се на хармонията помежду ви.

 

Стрелец

Ако се надявате да вдъхнете нов живот във връзката си, имате късмет. Този четвъртък великолепното новолуние ще попадне във вашия сектор на партньорствата. Ще имате възможност да се преоткриете с половинката.


Ако сте необвързани или скоро сте се запознали с някого, може това да не се окаже най-лесната любовна седмица за вас. Възможно е да се окаже, че той или тя не е по вашия вкус и да се опитате да избягате от тези взаимоотношения.

 

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще споделят своите чувства с половинката. Меркурий се движи през вашия романтичен сектор. Това разположение подкрепя обмена на идеи и подобрява комуникацията. Хармонията ще се задържи до 6-и юни.


В неделя Меркурий ще бъде в прекрасен ъгъл към Нептун и ще може да се насладите на дълбоки и духовни разговори с любимия човек. Времето прекарано заедно ще ви носи приятни емоции.


Водолей

Ако сте необвързани, възможно е тази седмица да срещнете нова любов, за която сте мечтали. В четвъртък новолунието в Близнаци ще падне във вашия романтичен сектор. В резултат на това, през следващите две седмици ще имате многобройни възможности за запознанства.


Възможно е да очаровате двама души едновременно. При всички положения ще имате повече от една опция да избирате по отношение на любовта.


Риби

Хармонията във вашата връзка ще бъде нарушена от ваш приятел. Той или тя може да изрази негативно мнение по отношение на половинката ви и да смятат, че тази връзка ще ви донесе само огорчения. Помислете какъв е мотивът на този ваш приятел и не прибързвайте с критиките към него, нито с вземане на крайни решения по отношение на любовта.

Коментари

Новини Варна