IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
16:03 | 27 май 2017
Обновен: 04:58 | 15 април 2024

Как да познаем токсичните хора?

Какво ги определя?

По материала работи: Юлиян Атанасов
Как да познаем токсичните хора?

Всеки ден се срещаме с различни хора. Някои ни карат да се усмихваме, правят деня ни по-добър.Но има и такива, след които се чувстваме уморени емоционално. Бихме могли да ги определим като токсични хора. Това са хората, които все за нещо са недоволни и се стремят да прехвърлят това на останалите. Не им позволявайте да повлияят на настроението ви.Това може да стане единствено чрез една голяма усмивка. Тя е прекрасно оръжие срещу негативни емоции. Тези личности често пъти искат да бъдат над всичко. Когато се занимавате с нещо не по техния начин, те без да се замислят ще изкажат мнение и ще направят всичко възможно, за да докачат пред вас и пред себе си, че не правите нещата както трябва.

 

Нямат навика да обсъждат случилото се. Те просто казват не, а когато чуят отсрещното мнение, реакцията е „Добре, промени го!” Разбира се това се случва, ако позицията им го позволява, ако пък не започват да омаловажават работата на партньора и съответно да величаят своята.

 

И все пак имайте едно на ум, че действията може би не са обмислени, а са следствие на някакъв комплекс. И тези хора разбира се имат приятели, партньори в личен и професионален план, но са сложни и е нужно голяма доза търпение, за да бъдат разбрани от околните.Ако смятате, че такъв тип хора ви карат да се чувствате не на мястото си и ви изцеждат, избягвайте комуникация с тях. Не правете компромис със себе си.

 

 

teenproblem.net

Четете още: Кои са най-големите митове за антибиотиците

 

Коментари

Новини Варна