IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:53 | 29 май 2017
Обновен: 04:13 | 13 април 2024

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2017

Близнаците да се пазят от конфликти

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2017

Предстои динамична седмица, в която няма да липсват конфликтни ситуации. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп. 


Овен

Доста често ще се случват разни конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място. Ще избегнете част от неприятностите, ако намалите контактите. В същото време е желателно да проявите обективност и търпение спрямо чуждото мнение. От вас зависи да извлечете полза и да направите някои полезни корекции в личен план.


Телец

Обичайните занимания няма да ви затруднят. Едва ли ще получите очакваните допълнителни финансови постъпления, така че е желателно да намалите разходите. По възможност ограничете и контактите. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в неприятна интрига, убеждавайки ви, че става дума за обикновена услуга. Обсъждайте съмненията с близките си.

 

Близнаци

Прекалено сте активни, но вероятността да се натъкнете на противодействие, вместо да получите подкрепа е много голяма. От вас зависи не просто да избегнете конфликтите, а да се постараете да не ги създавате. Отношението на околните често ще е критично. Приемете го като опит за помощ, въздържайте се от резки изказвания и крайни решения. Екипната работа е за предпочитане пред индивидуалната.


Рак

Енергетиката ви е нестабилна. Пазете си силите и разпределяйте времето така, че да си осигурите достатъчно почивка. Създавайте си ясна схема за всяка работа и я следвайте до колкото е възможно. Обсъждайте проектите си, ще получите полезни препоръки, които ще ви накарат да се чувствате по-сигурни в крайния резултат. Освен това ще получите и допълнителна информация, изясняваща ключови въпроси.

 

Лъв

Творческият ви потенциал е стабилен. Нищо не би ви затруднило през тази седмица, стига да не се изкушите и да отделяте повече време за развлечения, отколкото за целенасочена работа. Игнорирайте срещите и разговорите с хора, които просто ви използват в качеството на „душеприказчик“. В края на седмицата предстоят изненадващи и силни романтични емоции.


Дева

Ще е трудно да разпределите времето между служебните и семейните задължения. Компромисните варианти ще са малко и ще създават напрежение. Възприемайте задълженията си по-мащабно и не се вторачвайте в детайлите, за да не се получи „гонейки дивото да изпуснете питомното“. Ще получите допълнителни финансови постъпления или друга важна материална придобивка. Приемете го като награда за това, че сте разпределили правилно приоритетите си.

 

Везни

Периодът ще започне спокойно, но постепенно ще „наберете инерция“ и ще развихрите потенциала си. през този месец е вероятно да се справите с поредица изоставени задачи, задължения или да довършите „висящи“ уговорки. Романтичните отношения ще са динамични, изненадващи, променливи и непредвидими. Не си правете прибързани заключения, проявявайте умерена активност спрямо любимия човек. Всеки има нужда от време за себе си, уважавайте всяка индивидуалност. В професионален пран не само ще напреднете, но и ще впечатлите с постиженията си.


Скорпион

Основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с финанси. Нищо сложно, но първоначално може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Създайте ред около себе си. Бъдете готови да участвате в колективните задачи. Проявете старание в конкретната си работа и резултатите съвсем скоро ще ви зарадват. Не е изключено да получите и възможност за допълнителна работа в област, различна от основните ви занимания.


Стрелец

Склонни сте към прояви на мнителност, подозрителност. Всички ви изглеждат странно и ги подозирате във враждебност. Уединете се, опитайте се да се успокоите, споделете съмненията с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е по-обективно от вашето. Много по-критични сте към околните, а си затваряте очите пред собствените грешки, което ще ви създаде неприятности.


Козирог

Целите, които си поставяте са амбициозни, но е желателно да ги съчетавате с възможностите ви. Енергетиката ви е стабилна, взискателни сте към околните и това е предпоставка за проблеми. От една страна много бързо ще изразходвате силите си, а от друга, точно когато имате нужда от съдействие няма да го получите. Контролирайте емоциите и действайте с умерено темпо. От вас зависи да предотвратите конфликтните ситуации.


Водолей

Прекалено сте чувствителни на всякакви теми, особено когато става дума за личните ви достойнства. За да се докажете сте склонни да провокирате какви ли не конфликти и спорове. В същото време настроението ви е много повече романтично, отколкото прагматично и трудно различавате поканата за делово партньорство от намека за любовна връзка.
Ситуацията е доста взривоопасна, така че е по-добре за известно време да се уедините или поне да не се занимавате с отговорни дейности.


Риби

Действията ви са доста хаотични и некоординирани. Захващате едно, преди да сте го довършили се заемате с друго и така в крайна сметка нямате нищо довършено на лице. Ще получите упреци както у дома, така и на работното място. Подредете приоритетите и си създайте план на работа, за да не се разкъсвате между купищата задачи. Заемете се първо с уреждането на финансовите въпроси, особено ако са свързани с жилището ви.


Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева/az-jenata.bg

 

Прочетете и Любовния си хороскоп за 29 май – 4 юни 2017

Коментари

Новини Варна