IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
17:53 | 5 юни 2017
Обновен: 07:54 | 17 май 2024

Лъвовете да са готови за промени

Дневен хороскоп за 6 юни

По материала работи: Слав Велев
Лъвовете да са готови за промени

Овен През този ден няма да минете между капките. Всеки пропуск ще бъде забелязан, а точно сега нямате нужда от такава слава. Бъдете сигурни, че след всяко ваше действие под лупа. 

 

Телец Хубаво е да сте малко по-отворени и доверчиви. Това не винаги води до изключителна болка и нещастия. Свалете малко гарда и в живота ви може да навлезе повече светлина и щастие.

 

Близнаци Всичко лошо на този свят е дошло от добрите намерения. Ако не ви скат помощта – не се натрапвайте, дори да сте сигурни, че ще помогнете безкрайно. Поразсъждавайте и добре върху мотивите ви.

 

Рак Пътят, по който сте поели е правилният. Най-много да ви се стори, че трябва да приседнете от време на време, но най-добре не го правете, защото ще загубите инерция.

 

Лъв Днес няма да може да следвате, предварително начертания си план. Бъдете готови нещата да се променят в последния момент. Нека това не ви натъжава, не му отделяйте прекалено внимание.

 

Дева Сега не се осланяйте на добрия си късмет. Той е до време, но останалите ви качества като компетентност и дисциплина трябва да са неотменно до вас през повечето време.

 

Везни През този ден не се сърдете на някого, че ви е казал истината. Всъщност ви прави услуга, колкото и да ви е неприятна. Съвсем скоро ще оцените постъпката на приятеля ви.

 

Скорпион Това не е ден, в който да търсите нещо ново. Бъдете нащрек за капани от несвършени неща. Много вероятно е да се окажете затрупани от работа.

 

Стрелец Спокойно може да планирате пътуванията си през лятото. Бъдете готови да внесете промени в последния момент. Очаква ви всичко, но не и скука.

 

Козирог Днес някой може да се опита да ви натрие носа. Видимо ще се справите със ситуацията, но бъдете готови да пострадате малко вечерта насаме. Няма нищо лошо в това, дори понякога е съзидателно.

 

Водолей Сега може да си позволите да не отговаряте на въпроси, които ви задават. Не може да огреете навсякъде, а е добре и с времето да се опитате да спрете да го правите.

 

Риби Не се отнасяйте прекалено нависоко. Най-добре е да се приземите сами и то малко по-рано от очакваното. Не че ще успеете да преодолеете всичките препятствия, но поне ще сте подготвени отрано.

 

Четете още: Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

 

Коментари

Новини Варна